Hiphop Dans Festivali

Tarihler: 30 Eylül 2019 Pazartesi ~ 30 Eylül 2019 Pazartesi 30 Eylül 2019 17:00

Yer: Denizli Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 1. Kategori - 113.00 TL 2. Kategori - 90.00 TL 3. Kategori - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2019 ~ Eyl 30, 2019
Hiphop Dans Festivali, 1.bölümü “Rapking” ile şehrine geliyor.

Denizli’de ilklere imza atacağımız festivalde, "Graffiti", "Beatbox" ve "Dance Battle" gösterileriyle hiphop kültürünü aralıksız yaşarken, CEZA, ŞANIŞER & SOKRAT ST, TAHRİBAD-I İSYAN ile RAP müziğin ritmine kapılacaksınız. Sokağın sesini açmaya hazır mısınız?

- Belirtilen etkinlik saati kapı açılış saatidir.- PDF bilet çıktısını konser günü yanınızda bulundurmanız ve girişte ibraz etmeniz gerekmektedir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinesi sokmak yasaktır.- Etkinlik düzeni ayaktadır. - Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.-Festival alanında uygunsuz davranışlar ile huzursuzluk çıkaran katılımcılar güvenlik ekibi tarafından festival alanı dışına çıkarılacak olup ücret iadesi yapılmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Festivalde yaş sınırlaması yoktur. Tüm yaştan katılımcılar biletli girebilir. - Festival alanına güvenlik gerekçesi ile Deodorant,saç spreyi,sprey gaz içeren şişeler,matara,cam şişe,kesici, delici hiçbir ürün alınmayacaktır. Organizasyon şirketi güvenlik nedeniyle uygun görmediği ürünleri içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT