HNQO (Hot Creations)

Tarihler: 13 Eylül 2014 Cumartesi ~ 13 Eylül 2014 Cumartesi 22:00

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2014 ~ Eyl 13, 2014

Deep house ve indie dance sahnesinin en hızlı yükselen ismi HNQO, 13 Eylül'de Cue İstiklal'i sallamaya geliyor.

Günlerin sıcak mı sıcak, gecelerin ise uzun mu uzun olduğu Brezilya’nın Curitiba kentinde, breakdansçı bir genç olan Henrique Oliveira’nın kendini arayışı Kool Herc ve Grandmaster Flash’ın müziklerinin kendisini yönlendirmesi ile şekil buldu ve HNQO’nin house müzik, DJ’lik ve prodüktörlüğe yönelişi uzun sürmedi.

Çok geçmeden, ustalıkla yarattığı house ritimlerin üzerine eklediği hi-hat’ler ve hip-hop parçalarından sample’ladığı vokallerle yarratığı müziği, dinleyenleri tepeden tırnağa etkileyerek hem yumuşak hem de tehditkar bir dokunuşla kendi tarafına çekti.

HNQO, bugünlerde deep house ve indie dance sahnesinin en hızlı yükselen genç isimleri arasında yer alıyor ve bu başarının en büyük nedenleri olarak; genç olmasına rağmen müzik için uzun yıllardır gösterdiği çabanın yanı sıra Curitiba’da kendisinin düzenlediği, yeni müzik arayışına giren gençlerin katılmadan edemediği ve dans müziğinin önemli isimleri ile aynı kabini paylaştığı etkinlikler olarak gösteriliyor.

Bütün bu başarıların üstüne Russ Yallop tarafından keşfedilmek, Hot Creations başta olmak üzere diğer birçok dans müziği plak şirketilerinden parçalar yayınlamak ve kendi kurduğu plak şirketi Playperview sayesinde uluslararası tanınırlığı yakalamak HNQO için hiç zor olmadı.

Müziğine kattığı funk ve soul elementler ve gerçekçilik ile yayınladığı EP’ler ve hit olan parçaları sayesinde sahip olduğu donanımıyla dans müzik dünyasını samimi bir şekilde kucaklamaya hazır olan HNQO, dünyanın birçok farklı ülkesinde elektronik müzikseverler ile buluşmaya devam ediyor.

https://soundcloud.com/hnqo

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT