HoliFest İstanbul'18

HoliFest İstanbul'18

Tarihler: 12 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 12 Mayıs 2018 Cumartesi 12 Mayıs 2018 12:00

Yer: Milyon Beach Kilyos

Ücret: Ön Satış 56.50 TL (Tükendi) 2.Dönem İndirimli - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2018 ~ May 12, 2018
Holifest, 12 Mayıs'ta Milyon Kilyos Beach'te!

Geleneksel Hint Kültürünün en büyük bayramı olan ve dünyanın 50’den fazla ülkesinde her yıl coşkuyla kutlanan Holifest, Türkiye’de ilk defa orijinal konseptiyle 2016’da 4500, 2017’de ise 7500 kişinin katılımıyla İstanbul’da kutlanmıştır. Birçok ana haber bülteninde, basın yayın organında yer alan; 2016 ve 2017 yıllarının en beğenilen “konsept festivali” Holifest İstanbul, bu sene tekrar sizlerle İstanbul Milyon Kilyos Beach(Eski Babylon Beach)’de! Türkiye’deki üçüncü yılında baharın gelişini kutlamasının yanı sıra, etkinliğin Hint kültüründeki önemli bir misyonu olan “iyiliğin, kötülüğe karşı mücadelesi” fikrini de taçlandırmak amacıyla Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile beraber bir farkındalık projesi içerisine de girmiştir.

Misafirlerimiz, şehrin karmaşasından uzaklaşarak, denizin ve ormanın birbirini kucakladığı Babylon’da baharın gelişini müjdeleyen müthiş bir Holi festivalinin coşkusunu yaşayacaklar. Etkinlik alanında Hint mutfağının birçok çeşidini bulacakları restoranlar, Hint kınası atölyeleri, Hint dans grupları, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butiklerle Hint kültürünün tüm güzelliklerini tadacaklar. 

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile yapılan işbirliğiyle, etkinlik alanında Omurilik Felçlileri ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla gün boyu farklı aktiviteler gerçekleştirilecektir. Sıradan bir cumartesi gününüzü rengarenk bir bahar festivaline çevirecek bu organizasyon kapılarını 12 Mayıs Cumartesi günü saat 12:00'da misafirlerine açıyor ve gecenin geç saatlerine kadar dj programı, dans gösterileri, her saat başı boyalara bulanacağınız bir eğlenceyle size unutulmaz bir hafta sonu yaşatmayı vaat ediyor. Hint Mitolojisinde de yer aldığı gibi, haydi hep beraber barış, mutluluk, huzur ve aşk dilekleriyle rengarenk kutlayalım; iyinin kötüye karşı zaferini, doğa ananın uyanışını!

Etkinlik Alanı:
Istanbul’un son yıllardaki en ünlü etkinlik alanı Milyon Kilyos Beach(Eski Babylon Beach)’in, denizin ve ormanın birbirini kucakladığı geniş alanı, bu etkinlikte benzersiz bir Hint kasabasına dönüştürülecektir.

- Etkinlik alanına likit kozmetik ürünler, paketi açılmış sigaralar, yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik alanına tek giriş hakkınız bulunmaktadır, çıkış yaparsanız tekrar giremezsiniz.- Hacıosman metro durağından etkinlik alanına servisler çalışacaktır.- Istanbul Student Life Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri etkinliğe almama hakkına sahiptir.- Etkinlikte kullanılacak boyalar sağlığa zararı olmayan, bitkisel ürünlerdir. - Bilet fiyatına, Holifest tshirt’ü + 1 Holifest toz boya paketi dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT