HoliFest İstanbul'19

HoliFest İstanbul'19

Tarihler: 27 Nisan 2019 Cumartesi ~ 27 Nisan 2019 Cumartesi 27 Nisan 2019 12:00

Yer: Life Park

Ücret: Normal Dönem - 99.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2019 ~ Nis 27, 2019
Holifest, 27 Nisan'da Sarıyer Life Park'ta!

Dünya’nın 50’den fazla ülkesinde her yıl coşkuyla kutlanan Geleneksel Hint Kültürünün en büyük bayramı olan HoliFest, Türkiye’de ilk defa orijinal konseptiyle 2016 Nisan ayında biletlerini günler öncesinden bitirerek İstanbul’da kutlanmıştır. Ardında İzmir, Ankara, Çanakkale, Samsun gibi şehirlerde on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve son yılların en ses getiren “konsept festivali” olma özelliği taşıyan Holi festivali 27 Nisan 2019 Cumartesi günü yeniden İstanbul’ da! Türkiye’deki dördüncü yılında baharın gelişini kutlamasının yanı sıra, etkinliğin Hint kültüründe önemli bir misyonu olan “iyiliğin, kötülüğe karşı mücadelesi” fikrini de taçlandırmak amaçlanmıştır.

Misafirlerimiz şehrin karmaşasından uzaklaşarak, etkinlik alanında Hint mutfağının birçok çeşidini bulacakları restoranlar, Hint kınası atölyeleri, Hint dans grupları, dünyaca ünlü Hintli DJ’ler, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butikler ile Hint kültürünün tüm güzelliklerini tadacaklar ve baharın gelişini müjdeleyen müthiş bir Holi’nin coşkusunu yaşayacaklar. Sıradan bir cumartesi gününüzü rengarenk bir bahar festivaline çevirecek bu organizasyon kapılarını saat 12.00’da misafirlerine açıyor ve gecenin geç saatlerine kadar DJ programı, dans gösterileri, her saat başı boyalara bulanacağınız bir eğlenceyle size unutulmaz bir gün yaşatmayı vaat ediyor..

Hint Mitolojisinde de yer aldığı gibi, haydi hep beraber barış, mutluluk, huzur ve aşk dilekleriyle rengarenk kutlayalım iyinin kötüye karşı zaferini, doğa ananın uyanışını!

Etkinlik Alanı:
İstanbul’un en popüler etkinlik alanı olan Sarıyer Life Park, Holifest İstanbul’a ev sahipliği yapacaktır.

Edis
Fatma Turgut
Kalben
Sattas
Şehinşah
Cemal Can Cansever
Hidra 
Berkay Duman
Serdar Kirgiz 
Mc Bariş Ekmen
Süer 
Dağcan Erdurak 
Enes Beşkardeş
Agni Dance Company 
Firat Kalayci

- Etkinlik alanına likit kozmetik ürünler, paketi açılmış sigaralar, yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik alanına tek giriş hakkınız bulunmaktadır, çıkış yaparsanız tekrar giremezsiniz.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri etkinliğe almama hakkına sahiptir.- Etkinlikte kullanılacak boyalar sağlığa zararı olmayan, bitkisel ürünlerdir. - Bilet fiyatına, Holifest tshirt’ü + 1 Holifest toz boya paketi dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT