Hoş Sada - Bekir Ünlüataer

Hoş Sada - Bekir Ünlüataer

Tarihler: 07 Şubat 2020 Cuma ~ 07 Şubat 2020 Cuma 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: Tam - 75,00 ₺ Kısıtlı Görüş - 49,50 ₺

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2020 ~ Şub 7, 2020

Dünyaca ünlü sanatçıları ülkemiz seyircisiyle buluşturan Zorlu PSM’de bu defa Türk Müziği rüzgârı esecek! TRT Müzik – Zorlu PSM işbirliği ile ağırlıklı olarak TRT İstanbul Radyosu ses sanatçılarının ağırlanacağı “Hoş Sada” Ocak ayından itibaren Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

“Hoş Sada” ile TSM ve THM sanatçıları, Zorlu PSM’de konser serisi halinde seyirciyle buluşacaklar. Her programda, Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği’nin birbirinden kıymetli farklı solistlerine, göz alıcı bir orkestra eşlik edecek. Türk Müziği’nin en nadide eserlerine ev sahipliği yapacak “Hoş Sada”, TRT Müzik ekranlarından da yayınlanacak.

BEKİR ÜNLÜATAER

1976 yılında İstanbul’da doğan sanatçı, ilk ve orta öğrenimini Anadolu’nun çeşitli illerinde tamamladı. Müzik çalışmalarına 1992 yılında Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde başladı. 1996-1997 tarihlerinde TRT Gençlik Korosu’nda Gökçen Koray ile çalıştı. 1997’de sınavlarını birincilikle kazandığı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’ndan 2003 yılında mezun oldu. Ve o yıllarda Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça, Tülin Korman, Ferşan Başaka ve Fatma Gökdel gibi değerli hocaların öğrencisi oldu. Yine o yıllarda Abdi Coşkun’dan tanbur dersleri aldı. 1999 yılında, TRT’nin açtığı ses yarışmasında İstanbul Bölgesi birincisi oldu. Aynı yıldan itibaren TRT’de konserlere katılmaya başladı. Çeşitli albüm çalışmalarında yer aldı. 2005’te TRT’nin düzenlediği bir yarışmada seslendirdiği eser birincilik kazandı. 2004 yılından itibaren Kudsi Ergüner Topluluğu ve Pera Ensemble – Golden Horn Ensemble ile çeşitli projeler kapsamında yurt içinde ve Fas, Almanya, Belçika, İsviçre, İspanya, Yunanistan, Avusturya, Bosna Hersek, İtalya gibi ülkelerde konserlere katıldı. 2010 yılında THY’nın 75. Yıl anısına yapılan çalışmada Çağdaş Dönem bestecilerinin eserlerini seslendirdi. Sony Müzik’in gerçekleştirdiği “Ermeni Bestekârlar” albümünde yer aldı. Sanatçı, şefliğini Timur Selçuk’un gerçekleştirdiği İstanbul 2010 Kültür Başkenti destekli Müniristanbul isimli projede “Endülüs’te Raks” ve “Kalamış” adlı eserleri icra etti.

2011 yılında Fatih Ahıskalı ile beraber  'Eşref Vakti' grubunu kurdu. Solistliğini yaptığı ve kendi bestelerinin de yer aldığı Eşref Vakti, “Gözlerinin Yedi Rengi” ve “Beyaz Sayfa” albümleriyle ve TRT Müzik'teki televizyon programlarıyla geniş kitlelere ulaştı.

Beyoğlu Belediyesi ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Itri Türk Mûsikîsi Ödülleri''nde 2015 Yılının en iyi Türk Müziği Ses Sanatçısı ödülünü aldı. 2016 yılında Zülfü Livaneli'nin 'Bir kuşaktan bir kuşağa' albümünde 'Sevdiceğim' isimli parçayı seslendirdi. 2017 yılında ise, ilk solo albümü Seyhan Müzik etiketiyle 'İstanbul'a Veda'yı müzikseverlerin beğenisine sundu. 2018 yılında, son single parçası 'İhtimal', tüm digital platformlarda dinleyicisiyle buluştu. Bekir Ünlüataer, 2006 yılından beri Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu sanatçısıdır.

TRT Müzik, TRT İstanbul Radyosu ve Zorlu PSM işbirliği ile gerçekleşecek HOŞ SADA isimli serinin ikinci konseri 27 Ocak’ta Bekir Ünlüataer ile Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde devam ediyor.

Kapı açılış           : 20.30

Etkinlik saati      : 21.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT