Hoş Sada - Çiğdem Yarkın

Tarihler: 14 Nisan 2019 Pazar ~ 14 Nisan 2019 Pazar 14 Nisan 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 60.00 TL Öğrenci 45.00 TL 2. Kategori - Tam 40.00 TL Öğrenci 30.00 TL Kısıtlı Görüş - Tam 40.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2019 ~ Nis 14, 2019

Dünyaca ünlü sanatçıları ülkemiz seyircisiyle buluşturan Zorlu PSM’de bu defa Türk Müziği rüzgârı esecek! TRT Müzik – Zorlu PSM işbirliği ile ağırlıklı olarak TRT İstanbul Radyosu ses sanatçılarının ağırlanacağı “Hoş Sada” Ocak ayından itibaren Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

“Hoş Sada” ile TSM ve THM sanatçıları, Zorlu PSM’de konser serisi halinde seyirciyle buluşacaklar. Her programda, Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği’nin birbirinden kıymetli farklı solistlerine, göz alıcı bir orkestra eşlik edecek. Türk Müziği’nin en nadide eserlerine ev sahipliği yapacak “Hoş Sada”, TRT Müzik ekranlarından da yayınlanacak.

ÇİĞDEM YARKIN

1973 yılında Giresun'da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini bu ilde tamamladı. 1991 yılında Giresun Musıki Cemiyetine girdi. Semih Hattatoğlu ile repertuar çalıştı. Aynı yıllarda TRT’nin düzenlediği yarışmada derece aldı. 1993 yılında, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’ne girerek musıki eğitimine başladı. Burada çok değerli hocalardan feyz aldı. Bekir Sıdkı Sezgin ve Alaeddin Yavaşça ile Tük müziği üslûp repertuar, Tülin Yakarçelik ve Şehnez Rizeli ile Türk müziği nazariyatı, Güher Güney ile şan çalıştı. 1996 yılında, istisna akitli ses sanatçısı olarak TRT’ye girdi. 1998 yılında konservatuardan mezun oldu. CD çalışmaları ve solo konserler yaptı. Solo olarak yaptığı CD’ler, 2000 yılında Canımdan Nefesler adlı CD, 2010 yılında TRT arşiv serisi Hacı Arif Bey CD'si. Yarkın Ritm Grubu ile yurt dışında ve yurt içinde yapılan konserlere solist olarak katıldı. 2002 yılında TRT’nin asli kadrosuna dahil oldu. 2009-2011 yılları arasında İTÜ Türk Musıkisi Devlet Konservatuarı’nda Üslup ve Repertuar eğitimi verdi. 2015-2016 yılları arasında Haliç  Üniversite'si Konservatuarı’nda Üslup ve Repertuar hocalığı yaptı. 2016 yılında Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde üslup tavır ve repertuar dersleri vermeye başlamıştır. Çiğdem Yarkın halen kendisi gibi sanatçı olan Ferruh Yarkın ile evli olup Deniz adında bir erkek çocuk annesidir.

TRT Müzik, TRT İstanbul Radyosu ve Zorlu PSM işbirliği ile gerçekleşecek HOŞ SADA serisi 14 Nisan’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde Çiğdem Yarkın ile devam ediyor.

Kapı açılış          : 20.30
Etkinlik saati     : 21.00

- 8 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Kısıtlı görüş: Bu koltuklar kısıtlı görüşe sahiptir.- Televizyon program çekimi yapılacağından etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinesı sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT