Hoş Sada - Tuğçe Pala

Hoş Sada - Tuğçe Pala

Tarihler: 24 Mart 2019 Pazar ~ 24 Mart 2019 Pazar 24 Mart 2019 20:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 60.00 TL Öğrenci 45.00 TL 2. Kategori - Tam 40.00 TL Öğrenci 30.00 TL Kısıtlı Görüş - Tam 40.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2019 ~ Mar 24, 2019

Dünyaca ünlü sanatçıları ülkemiz seyircisiyle buluşturan Zorlu PSM’de bu defa Türk Müziği rüzgârı esecek! TRT Müzik – Zorlu PSM işbirliği ile ağırlıklı olarak TRT İstanbul Radyosu ses sanatçılarının ağırlanacağı “Hoş Sada” Ocak ayından itibaren Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

“Hoş Sada” ile TSM ve THM sanatçıları, Zorlu PSM’de konser serisi halinde seyirciyle buluşacaklar. Her programda, Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği’nin birbirinden kıymetli farklı solistlerine, göz alıcı bir orkestra eşlik edecek. Türk Müziği’nin en nadide eserlerine ev sahipliği yapacak “Hoş Sada”, TRT Müzik ekranlarından da yayınlanacak.

TUĞÇE PALA

1974 yılında İzmir’de doğdu. 1990 yılında İ.T.Ü. Ses Eğitimi Bölümü’nü kazandı. 1995 yılında Konservatuvarı derece ile bitirdi. Klasik Türk Müziği’ni değerli hocaları Tülİn Korman, Tülin Yakarçelik, Bekir Sıtkı Sezgin, Belkıs Aran, Yavuz Özüstün, Erdoğan Berker, Hurşid Ungay, Dr. Alaeddin Yavaşça, Dr. Selahattin İçli ve Dr. Nevzat Atlığ eşliğinde öğrendi.

1994 yılında henüz öğrenci iken T.R.T. İstanbul Radyosu’nun açtığı sınava girdi ve aynı yıl akitli  Ses Sanatçısı olarak göreve başladı. 2002 yılında kadro sınavını kazanarak, kurumunda  kadrolu  Ses Sanatçısı olmaya hak kazandı. Aynı yıl Magazin Gazetecileri Derneği’nin “Umut Vadeden Sanatçı” ödülünü kazandı. 2007 yılında Kültür Bakanlığı Ankara Büyükşehir Belediyesi için Bekir Ünlüataer’le birlikte “Ankara Şarkıları” albümünü seslendirdi.

Kurumunda Solist olarak görev yapmanın dışında 2005-2010 yılları arası T.R.T. Televizyonu 1. Kanalı’nda yayınlanan “Akşam Sefası” programını  sundu.  2015 yılında TRT Müzik Kanalı’nda TSM istek programı, “Sarmaşık Gülleri” programını yaptı.

Halen 2019 yılında yeni çıkacak albüm çalışmalarına devam eden sanatçı, tüm bu çalışmalarının yanında, Alaturka Records müzik oluşumunda da yer alarak musiki çalışmalarına devam etmektedir.

T.R.T. İstanbul Radyosu ve Televizyonu’nun faal sanatçısı olarak, T.R.T. Radyo ve Televizyon Kanalları’nda; yurt içi ve yurt dışında performans sergilemekte, konserler vermektedir.

TRT Müzik, TRT İstanbul Radyosu ve Zorlu PSM işbirliği ile gerçekleşecek “HOŞ SADA” programı 24 Mart’ta Tuğçe Pala ile Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde devam ediyor.

Kapı açılış           : 20.30
Etkinlik saati     : 21.00

- 8 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Televizyon program çekimi yapılacağından etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinesı sokmak yasaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Kısıtlı görüş: Bu koltuklar kısıtlı görüşe sahiptir.- Televizyon program çekimi yapılacağından etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinesı sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT