Hot Toddy

Tarihler: 07 Nisan 2012 Cumartesi ~ 07 Nisan 2012 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam 28.50 TL, Öğrenci 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İndigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No: 1-2-4-5, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2012 ~ Nis 7, 2012
Hot Toddy (Smoke N Mirrors, Paperecordings, Winding Road) Line Up: Hot Toddy (Smoke N Mirrors, Paperecordings, Winding Road – Nottingham) DearHead (SaveAS Music / Istanbul) Mr. Sür (SaveAS Music / Istanbul) Hot Toddy Crazy P’nin yarısı olarak da tanıdığımız, grubun prodüksiyonlarının arkasındaki isim Chris Todd nam’ı diğer Hot Toddy, 07 Nisan Cumartesi gecesi SaveAS Music organizasyonuyla Indigo’da..!

1999 yılında yayınladığı ilk albümü ile solo artist olarak da performans sergilemeye başladı. İlk productionlarını Neon Heights ve Paper Recordings etiketiyle yayınlayan Hot Toddy, ilk LP’si ‘Super Magic’i 2002 yılında yine Paper Recordings etiketleriyle piyasaya sürdü.

Crazy P’nin (ya da Crazy Penis) aranjörü ve gitaristi olarak grupla dünya turuna çıktığı dönemlerde productionlarını Nottingham label’ı Winding Road’dan yayınlamaya devam etti.

Crazy P’ ile birlikte Stop Space Return albümünü ve albüm turunu tamamladıktan sonra stüdyoyay kapanan Hot Toddy, 2010 yılında 2. albümü Late Night Boogie’yi Om Records’un kardeş label’ı Smoke and Mirrors etiket yayınladı.

Down To Love ve Won’t Let Go parçaları ile büyük beğeni topladı, Beatport chartlarda uzun süre üst sıralarda yer aldı, remix’teki ustalığı ile adından söz ettiren Hot Toddy, Crazy P ile birlikte yayınladığı Never Gonna Reach mi parçası ve parçaya yaptığı remix ile dans müzik piyasasına bomba gibi düştü ve parça kısa sürede klasikler arasında anılmaya başladı.

Jamie Jones, Wolf+Lamb, Tensnake, King Britt, Tim Sweeney gibi önemli isimlerle pek çok çalışmaya imza attı. Şimdilerde Mario Basanov’un Changes parçasına yaptığı remix ile dikkatleri üzerine çeken Hod Toddy, 7 Nisan cumartesi gecesi Indigo’da İstanbul’lu dans müzik severler ile buluşuyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT