Hülya Süer - Selam Sana Anadolu’m

Hülya Süer - Selam Sana Anadolu’m

Tarihler: 12 Aralık 2017 Salı ~ 12 Aralık 2017 Salı 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2017 ~ Ara 12, 2017

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Türk Halk Müziği’nin güçlü yorumcularından Hülya Süer’i otuz beş yıl önce hayata geçirdiği “Selam Sana Anadolu’m” adlı projesiyle konuk edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), Türk müziğinin önde gelen sanatçılarını İstanbullu sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Türk Halk Müziği’nin usta seslerinden Hülya Süer’in 1982 yılında hayata geçirdiği “Selam Sana Anadolu’m” adlı türkü resitali, yıllar sonra yeniden İBB CRR sahnesinde gerçekleşecek. Türkü dünyasının “Kara Kızı” olarak bilinen Hülya Süer, 12 Aralık Salı günü İBB CRR’de kendine has bir tarzla yorumladığı türkülerinden oluşan özel repertuvarıyla hayranlarının karşısında olacak.

Süer, konser programında Anadolu kültürünün içinden gelen ve yaşamın içerisindeki tüm duygu ve düşüncelerden esinlenilerek yazılan türküleri seslendirecek. Hülya Süer; “Gel Gidelim Dosta Gönül”, “Dostum Dostum”, “Gönül Dağı”, “Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım”, “Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum”, “Ordunun Dereleri”, “Zahidem” ve “Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar” başta olmak üzere repertuvarında yer alan 21 eseri dinleyicileri için yorumlayacak. İki bölümden oluşan programda sanatçıya, halk oyunları gösteri topluluğu da eşlik edecek.

Türk Halk Müziği tutkunlarına unutamayacakları bir müzik ziyafeti sunacak olan “Selam Sana Anadolu’m” adlı bu konser programı, 20.00’de başlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT