Hüsn-ü Aşk

Tarihler: 05 Haziran 2013 Çarşamba ~ 05 Haziran 2013 Çarşamba 20:00

Yer: Galata Mevlevihanesi

Ücret: 1. Kategori - 67.50 TL (Numarasız Tam) 2. Kategori - 34.00 TL (Numarasız Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Galata Mevlevihanesi gişe

Adres: Şahkulu Mah. Galip Dede Cad. No:15 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 4141

Web: http://http://www.galatamevlevihanesimuzesi.gov.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2013 ~ Haz 5, 2013

Hüsn-ü Aşk
05.06.2013 Ça
Galata Mevlevihanesi

Türk Musikisi İcra Heyeti
Gönül Paçacı: Şef 
Ahmet Özhan: Solist 
Münip Utandı: Solist 
Leonidas Asteris: Solist 

Divan edebiyatının son büyük şairi olan Şeyh Galib’in eserleri, Galata Mevlevihanesi’nin ruhani sükûnetin huzuruyla kaplı atmosferinde seslendiriliyor. Ülkemizin en eski müzik topluluklarından Türk Müziği İcra Heyeti’nin Gönül Paçacı yönetiminde alanının en önemli solistlerine eşlik edeceği bu konserde Şeyh Galib’in güftelerinin Dede Efendi, Vardakosta Ahmed Ağa, Hacı Arif Bey, Saadettin Kaynak gibi seçkin isimler tarafından bestelenmiş örnekleri ve Osmanlı klasik müziğinin önemli bestekârlarından III. Selim’in eserleri bir araya geliyor. İstanbul’un bilinen ilk mevlevihanesinin görkemli kubbesinde, tasavvuf müziği çalışmalarıyla ülkemizde yeni bir akımın öncüsü olmuş, enfes sesi ve derinlikli yorumuyla Ahmet Özhan, klasik Türk müziğinin gelmiş geçmiş en iyi icracılarından Münip Utandı ve yurtdışında pek çok kayda imza atmış, Carl Orff ödülü sahibi, Fener Rum Patrikhanesi Başmugannisi Leonidas Asteris tasavvuf edebiyatının en önemli yapıtaşlarından Şeyh Galib’in dizelerine hayat verecek. Dün ile bugün, kültürel çeşitliliğin başkenti İstanbul’un ruhunu muhafaza eden Galata Mevlevihanesi’nde buluşup, müzikseverleri bu ortak sesin güzelliğine çağırıyor.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na değerli işbirliği için teşekkür ederiz.

Beyaz Lale Üyelerine satışta.30 Ocak 2013 Saat 10:00'da Kırmızı ve Sarı Lale Üyelerine satışta. 2 Şubat 2013 Saat 10:00'da genel satışta.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
- Sarı Lale Kart  üyelerine 1 bilet limiti vardır.
- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT