Hüsnü Arkan - Birsen Tezer

Tarihler: 21 Ekim 2011 Cuma ~ 21 Ekim 2011 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Live Haymatlos

Ücret: Ayakta - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, Live Haymatlos

Adres: İstiklal Cad. Rumeli Han No:48 C Blok Kat:2 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 55 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2011 ~ Eki 21, 2011

İstanbul müzik sahnesinin kalbinin attığı Beyoğlu, yeni bir performans alanı kazanıyor. Yepyeni duruşuyla "Live Haymaltos"; müziğin her rengini ve ayrıntısını barındırmayı, kaynaştırmayı hedefleyen tavrı ile genç sanatçılara da kapılarını ardına kadar açıyor.

Ezginin Günlüğü grubundan tanıdığımız Hüsnü Arkan, "Solo" isimli albümünde çok özel şarkılara imza attı. Albümdeki tüm şarkıların müzikleri Arkan’a ait.

Sanatçı, Ümit Yaşar Oğuzcan'ın "Önce Sen Sonra Sen", Nazım Hikmet’in "Bor Oteli", Orhan Veli’nin "İhtiyarlık" ile Can Yücel'in "Halime Tercümandım" isimli şiirlerine müzikleriyle hayat veriyor. "Solo"'daki "Adile Hanım" isimli şarkı ise bir dönemin ünlü tiyatro sanatçısı Adile Naşit’e ithafen yazılmış.

Albümün konuk ses sanatçısı olan Birsen Tezer "Hoşgeldin" adlı şarkıda etkileyici yorumuyla Arkan’a eşlik ediyor. Düzenlemesi Gürol Ağırbaş tarafından yapılan şarkının gitarları Bülent Ortaçgil tarafından çalındı. Ayrıca "Sol Yanım" adlı şarkıya Grup Gündoğarken'den Burhan ve Gökhan Şeşen vokal yaptı.

Ezginin Günlüğü grubundan tanıdığımız Hüsnü Arkan ve tek gitarla başlayıp grup sounduna varan uzun yolculuğun güçlü sesi Birsen Tezer özel şarkılarıyla sevenlerine Live Haymaltos sesleniyorlar.

- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT