I Led 3 Lives feat. Rubin Steiner

Tarihler: 06 Mart 2010 Cumartesi ~ 06 Mart 2010 Cumartesi - Saat: 24:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 39,00 TL Masa: 50,00 TL

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit Istanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2010 ~ Mar 6, 2010
İlhan Erşahin’in elektronik müzikle en çok flört eden projesi I Led 3 Lives, müzikal olarak 3 ayrı kulvardan gelen 3 ayrı müziyenin buluşma noktası. İlhan Ersahin’in saksofonunun yanı sıra ağırlıklı olarak klavye ve sample’larla yer aldığı projeyi, 70‘lerde Tony Williams`ın “Lifetime Band” grubunda yer almış, McCoy Tyner, Steve Grossman, Joe Henderson ve Sun Ra Archestra ile çalmış ve hala caz efsanesi isimlerle sahneyi paylaşan, efsane basçı Juini Booth destekliyor. Davulda Kenny Wollesen’in, müziği ‘nota nota’ takip eden ritm duygusu ise projeyi tamamlıyor. I Led 3 Lives, hiç kuşkusuz “ben eletronik müzik dinlemem” diyen caz dinleyicilerini ve “caz bana sıkıcı geliyor” diyen elektronik dinleyicilerinin buluşma noktalarından biri. Üstelik Nublu Jazz Festival kapsamındaki bu özel konsere, Rubin Steiner’ın kurucusu ve lideri Fred Landrier de eğlenceli, eklektik ve dinamik gitar efektleri ile dahil oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT