I Love 80`s Party!

Tarihler: 11 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 11 Mayıs 2011 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Olimpia Event Hall

Ücret: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Olimpia Event Hall

Adres: İstiklal Cad. Acara Sok. No: 2 (Yapı Kredi Kültür Merkezi Yanı), Galatasaray İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2011 ~ May 11, 2011

80`ler Nostaljisi Olimpia`da!

Bir 80`ler partisi düşünün. Sadece çalınan 80`ler klasikleri değil dev barkovizyonda o yılların filmlerinden kareler, unutulmaz TV Programları ve video kliplerinden danslarını takip edebileceğiniz, sadece Michael Jackson, Madonna veya Depeche Mode klasikleri ya da italodiscolar değil arada MFÖ ve Erkin Koray`dan da tınılara şahit olacağınız, Metin- Ali - Feyyaz üçlüsünden Özal`a kadar hayatınıza pek çok karakterin girdiği 80`ler Fenomeni, o yılların en sevilen klasikleriyle Olimpia Sahnesi`nde!

80`ler Size Neyi Hatırlatıyor?

Atari, Naim Süleymanoğlu, Depeche Mode, Origami, Tanju - Rıdvan, Serpil Çakmaklı, Michael Jackson, Pazar Sineması, Hakan Gündüz ve Panorama Serisi, Survivor, Şirinler, Madonna, video kaset kiralama, Yakari, Küçük Emrah, Nilüfer, Maradona, Samantha Fox, Voltran, Alphhaville, Cosby Ailesi, transformers, Ajda Pekkan, A-HA, Modern Talking ,Ahu Tuğba, Bay Meraklı, Stduyo 54, Tecavüzcü Coşkun, Adidas, Gündüz Matineleri, Cin Ali Serisi, Kenan Evren, Turgut ve Semra ikilisi, Arabesk, Andromeda, Metin - Ali - Feyyaz, Dallas, Mavi Ay, Mavi 501 kot pantolon ve beyaz boğazlı kazak, break dance, Sezen Aksu, Ersen ve Dadaşlar, Wham, Palladium Disco, Nuri Alço!

DJ Hakan Küfündür

Seksenli yıllarda belki çocuktunuz belkide bir ergen, belkide o yıllarda henüz hayatta değildiniz ama 80`ler soundunu seviyorsanız, pop müziğin geliştiği, rock türünün en saf haliyle zirvede olduğu ve daha hip - hop kavramı oturmadan rap müziğin taze başlangıçlar yaptığı, Madonna`ın kraliçe ve Michael Jackson`ın kral olduğu, Depeche Mode ve Alphaville ile New Wave`i sevdiğiniz, A-Ha ve Duran Duran kostümleriyle dolaştığınız bu yılları tekrar yaşamak için sizleri 11 Mayıs Çarşamba akşamı Olimpia`da 80`ler partisine bekliyoruz!

Bir yerli içki dahildir
Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT