İBB Kent Orkestrası & İlhan Şeşen

Tarihler: 28 Kasım 2018 Çarşamba ~ 28 Kasım 2018 Çarşamba 28 Kasım 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 36.50 TL İndirimli 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2018 ~ Kas 28, 2018
Hakan Cumhur şefliğinde gerçekleceş olan İBB Kent Orkestrası & İlhan Şeşen konseri, 28 Kasım'da CRR Konser Salonu'nda...

Şef
: Hakan Cumhur

Hakan Cumhur

1962 yılında Tunceli’de doğmuştur. İlkokul eğitimini Samsun, ortaokul eğitimini Elazığ, Lise eğitimini de Ankara’da tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini de işletme yönetimi bölümünde Kütahya’da tamamlamıştır.

Müzik hayatına ise ilkokul çağlarında klasik gitar çalarak başlamıştır. Birçok orkestra ve sanatçı ile gitarist olarak çalışmaları olmuştur, Aranjör ve gitarist olarak stüdyo çalışmaları bulunmaktadır, Sanatçı 2000 yılında girmiş olduğu İBB Kent Orkestrasında halen orkestra şefi olarak görevine devam etmektedir.

İlhan Şeşen
18 Haziran 1948’de Manisa’da doğan İlhan Şeşen, Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra 10 yıl serbest avukat olarak çalıştı.1968’de dans müziği orkestralarında şarkıcılık yaparak müziğe başladı ve aynı yıl gitar çalmayı öğrendi. 1971 yılında “Kavga” isimli bir kırkbeşlik plak çıkarttı. 1983’te avukatlık mesleğini bırakarak yeğenleri Gökhan ve Burhan Şeşen ile beraber Grup Gündoğarken’i kurdu. Grubun çalışmalarına ara verdiği dönemde, 1994 yılında “Aşk Haklı” isimli solo albümünü yaptı. TRT’ye “Gençler Haklı” isimli bir program hazırlayan Şeşen, 1995 yılında bu defa özel bir kanalda “Arka Pencere” isimli bir programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. İkinci solo albümü “Neler Oluyor Bize” yi 2002 Ocak ayında sevenleriyle buluşturan İlhan Şeşen, albümün içindeki bütün şarkıları ve özellikle “Neler Oluyor Bize” adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı. 1,5 yıl aradan sonra Türk Pop Müziğinin “amca”sı İlhan Şeşen, yeni solo albümü “Şimdi Ben Bu Şarkıları Kime Söyleyeyim?” ile sevenleriyle buluştu. Dördüncü solo albümü “Aşk Yalan” Mayıs 2005’te müzik marketlerdeki yerini aldı.  2013 yılında “Gel” albümünü piyasaya çıkartan sanatçı, müzik çalışmalarına devam ediyor.

İBB Kent Orkestrası
Kent Orkestrası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulduğu 1989 yılından bu yana, klasik, pop caz, yerli-yabancı pop, müzikaller, film müzikleri ve dünya müziklerinden oluşan geniş yelpazeli repertuvarı ile marka haline gelmiş bir orkestradır. Dört seçkin solisti ve 2009 yılında bünyesine kattığı yaylı sazlar ile “Senfonik Pop Orkestrası” niteliği kazanan orkestramız, yurt içi ve yurt dışında verdiği konserleriyle birçok ödüller alarak ülkemizin gururu olmuştur. 

Başta CRR Konser Salonu olmak üzere Kültür Merkezlerinde, halka açık konser alanlarında, üniversitelerde, okullarda, parklar ve meydanlar gibi çeşitli alanlarda ücretsiz halk konserleri veren Kent Orkestrası, kadrosu ve repertuvar genişliği ile ülkemizde ayrı bir özelliğe sahiptir. Yurt içi ve yurt dışında birçok ünlü solist ile konserler veren orkestra, yepyeni projeler ile var olmaya devam etmektedir.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT