Ibiza White Experience

Tarihler: 06 Mayıs 2011 Cuma ~ 06 Mayıs 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Discorium

Ücret: 56,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Discorium

Adres: Yıldız Posta Cad. Kain Sinan Pasajı, No: 38/26 Gayrettepe İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 347 13 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2011 ~ May 6, 2011

DJ SERGIO GALLEGOS

Müzik kariyerine başlangıcı pop müziğe dayanır. Bu ona özel bir bakış açısı kazandırmış ve setlerinde en iyi şekilde ilerlemesini sağlamıştır. O, memleketi Alicante` nin; Confetti, Santa Lounge, Suite Club, Havana Rambla Alicante gibi büyük konser salonları ve diskolarında çalmış olup, World Dance Music Costa Blanca ve Alicante şehrinin resmi sunumu olan Creamfieldas Andalucia festivallerinde sahne almıştır. Pop kökeni; Teatre Day& Night`ta bulunan CAFE POP`taki her Cumartesi öğleden sonra partilerine kadar uzanır.

Son yıllarda içinde tatil cenneti İbiza adasının seçkin kulüpleri, Pacha Ibiza, Es Paradis, Eden, Sala Moliere Malaga, Mundaka House Club, İspanya ve Avrupa` nın birçok kulubünde severek çalmaktadır.
Ülke ve Avrupa genelinde bulunmuş olduğu sayısız konser ve etkinlik, Sergio Gallegos` u şu an İspanya` nın önde gelen dj` lerinden biri haline getirmiştir.

DJ kabinini Dario Nunez, Funkerman, Robert Gaez, Dj Nano, Angel Linde, Camilo Franco, Oriol Calvo, Grahan Sahara, Andrew Baxter, Balearic Soul, Louis Lopez ve daha bir çok ünlü isimle severek paylaşmıştır.

PERCUSIONIST MARTIN VIANA

Sanatsal mesleği ve perküsyon macerası; Vamo En Esa hareketinin oluşmasını sağlayan Afro Brasilena kültürüne yolculuğuyla, 17 yaşında başlar. İlerleyen yıllarda ise Arjantinli büyük perküsyon ustalarından aldığı eşsiz eğitimle vurmalı çalgılardaki kültürel gelişimini tamamlayıp, 1997`de Buenas Aires Arjantin` de Samba Reggae katılmış ve Olodum` da Lazaro Reiz` e yardım etmiştir.

1999` da Salvador Bahia Brezilya` ya Samba Reggae rüyasının tamamladığı yere gider. 2000 Buenos Aires` de Latin dansları keşfetmek için Mambo, Salsa, Bachata, Cha Cha Cha ve Son Cubano dersleri alır ve Latin dans dünya kongrelerine, workshoplara katılır. 2002 yılında Alicante İspanya`ya göç eder, Alicante` deki ilk Samba Reggae maestrosu olarak bilgi deneyimini tüm Alicante ve İspanya ile paylaşmaya başlar.

Barcelo, Ballantaines, Coca Cola, White Lavel, Larios, J&B ve Passport gibi markalar için çalışan Martin Viana, Pacha Ibiza, Paradise Ibiza ve Space Ibiza (Cafe Ole) gibi bir çok ünlü İbiza gece kulubünde sahne alır.

2010 Animacion Brugal ekibinin perkusiyonisti olarak gezici Tanimbuca Festivali müzik direktörü olmuştur.Tüm İspanya topraklarındaki Ibiza White Experience ve uluslararası birçok etkinliklerde bulunmuştur. 2011 yılında düzenlenen PRIMITIVO perküsiyon organizatörlüğünü yapmıştır.

DJ GÜUVEN ÖZ
Amatör olarak müzikle uğraşmaya 1984 yılında başladı. Türkiye`de özel radyoların açılmasıyla ilk olarak mikrofondan merhaba diyen Dj ünvanına sahip. 1992 yılında radyoculuk hayatının yanısıra 1994 yılında İstanbul’un en seçkin Club` lerinde Dj liğe adımını attı. Resident Dj olarak Türkiye’nin birçok yerinde müziğiyle herkesi büyüledi.
Almanya, Fransa ve İngiltere`nin en gözde mekanlarında da mixer performansı gösteren Güven Öz 1998 de Star grubu radyolarının production müdürlüğüne getirildi.

2002` den itibaren Metro Fm`de Cuma Cumartesi 24:00-02:00 arası Clubber Zone isimli dans programıyla 2006 ya kadar tüm Türkiye’yi çoşturdu. 2007 - 2008 tarihleri arası radio N101, 2008 -2009 tarihleri arası Numberone Fm 2009 - 2010 kasım ayına kadar Metro Fm`de DJ Güven Öz’ün canlı mixer performansları tüm Türkiye`yi çoşturmaya devam etti.

Ayrıca 2010 yılında dünyanın en büyük müzik ve dj festivali olan Kazantip Festivaline çağrılan ilk Türk dj ünvanına sahip olan dj Güven Öz, Türkiye ve Dünya turnesine çıkmaya hazırlanıyor.
Birbirinden özel şovların gerçekleşeceği bu organizasyonda, Sergio Gallegos, Martin Viana, Güven Öz Discorium sahnesinin büyüsüne hepinizin kapılmasını sağlayacak ve siz misafirlerimize uzun süre aklınızdan çıkaramayacağınız bir gece yaşatacak.
Siz de bu muhteşem organizasyonda yerinizi tükenmeden ayırtmayı unutmayın.

uyarılar
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Bilet fiyatına 1 Yabancı içecek dahildir.
Etkinlikte beyaz kıyafet giyilmesi zorunludur.
Organizatör etkinlik tarihini ve içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.
Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT