Icebar İstanbul’da Aşkını Buza Kazı Kalbini Kazan

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı - Saat: 22:00

Yer: Icebar İstanbul

Ücret: Giriş: 40 TL (1 içki dahil)

Nereden Alınır: Icebar İstanbul

Adres: Icebar İstanbul Windowist Tower, Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 214 74 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Şub 14, 2012

Sevgililer Günü’nde aşkınızı buza kazımak ister misiniz? Icebar İstanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkın ve romantizmin doruklarda yaşanacağı özel bir program hazırladı. Bu özel günün anısına Icebar İstanbul’da buz sanatçısı heykeltraşlar gece boyunca yapımı sürecek buzdan büyük bir kalp hazırlayacaklar. Üzerine dilerseniz heykel sanatçılarının maharetli elleriyle isimlerinizi kalbe kazıyabilir, dilerseniz kendi el yazınız ile o mutlu günü kendi stilinizde ifade edebilirsiniz.

14 Şubat gecesi saat 22:00’den itibaren sevgililer Icebar İstanbul’da eğlence ve aşk dolu “Sevgililer Gününü” yaşarken, eşsiz bir deneyime de tanıklık edecekler. Bu yıl ki Sevgililer Günü’nü diğerlerinden farklı kılmak için tüm dünyada fenomen haline gelen ICEBAR sizlere yaşamınız boyunca unutamayacağınız romantik ve eğlenceli bir gece vadediyor.

Dünyaca ünlü Icehotel’i tasarlayan buz heykeltraşlar ve tasarımcılarından oluşan bir ekip tarafından dizayn edilen Icebar İstanbul, Stockholm, Kopenhag, Oslo, Londra ve Jukkasjarvi’nin ardından dünyadaki 6’ncı Icebar olarak ilginç bir deneyim ve eğlenceyi 14 Şubat gecesi bir arada sunacak. İstanbul’un merkezinde İsveç Laponya’sının eşsiz ambiyansını yaşatan Icebar İstanbul’da buz sanatçılarının sizin için bir kalp yaratmalarını izlerken sizler de aşkınızın sonsuza kadar sürmesi için bu kalbin üzerinde yerinizi alabileceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT