İDSO DenizBank Konserleri: Açılış Konseri

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 07 Ekim 2011 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Nereden Alınır: Taksim Meydanı, AKM önü gişe

Adres: Topkapı Sarayı Avlusu, Sultanahmet İstanbul Sultanahmet İstanbul

Telefon: 0212 232 23 53

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Eki 7, 2011

İDSO DenizBank Konserlerinin açılış gecesinde; A. Copland’ın “Fanfare For a Comman Man”, L. Bacalov’un “Tango Missa” ve A. Borodin’in “Prens İgor” eserleri, Ankara Devlet Çoksesli Korosu’nun da katılımıyla klasik müzik severleri Aya İrini’de büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak.

Türkiye’nin kültür-sanat yaşamına destek verme misyonuyla 7 yıldır İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO) Konserleri’nin kurumsal sponsorluğunu üstlenen DenizBank’ın katkılarıyla düzenlenen İDSO DenizBank konserleri, 7 Ekim 2011 Cuma günü başlıyor. Resmi açılıştan bir gün önce, 6 Ekim 2011’de protokol ve ana sponsor DenizBank için özel bir konser düzenlenecek. 6 ve 7 Ekim’deki İDSO açılış konserleri; A. Copland’ın Fanfare For a Comman Man, L. Bacalov’un Tango Missa ve A. Borodin’in Prens İgor (koro ile) eserleriyle sanatseverlere özel bir müzik ziyafeti sunacak.

Sanatçıların eserlerinin benzersiz bir yorumla sunulduğu İDSO DenizBank Açılış Konserleri’nde, Andrew Greenwood şefliğinde; Mezzo Soprano Esen Demirci, Bandeneon Tolga Salman, Bas Bariton Burak Bilgili ve Cem’i Can Deliorman yönetimindeki Ankara Devlet Çok Sesli Müzik Korosu sahne alacak. A. Copland, L. Bacalov ve A. Borodin’in ünlü eserleri, büyüleyici mekân Aya İrini’de hayat bulacak.

Şef: Andrew Greenwood
Solistler: Burak Bilgili (Bas Bariton ), Esen Demirci (Mezzo Soprano) , Tolga Salman ( Bandeneon)
Ankara Devlet Çok Sesli Müzik Korosu
Koro Şefi: Cem'i Can Deliorman

Program
A. Copland: Fanfare For A Common Man
L. Bacalov: Tango Mıssa
A. Borodın: Prens Igor (Koro İle)




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT