Iggy Azalea

Iggy Azalea

Tarihler: 21 Ekim 2017 Cumartesi ~ 21 Ekim 2017 Cumartesi 21 Ekim 2017 19:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: VIP - 350.00 TL Sahne Önü Ayakta - 180.00 TL Normal Ayakta - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2017 ~ Eki 21, 2017
Gençlerin sevgilisi dünyaca ünlü yıldız " Iggy Azalea " ilk kez İstanbul'a geliyor !

21 Ekim Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park’ta Iggy Azalea rüzgârı esecek! Öncesinde ise Ozan Doğulu ve Ayşe Hatun Önal gecenin açılışını yapacak!

Unutulmaz bir performans izlemeye hazır olun, kaçırmamak için elinizden geleni yapın! “Fancy” ve Ariana Grande ile düeti “Problem” singlelarini ard arda Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles’ın rekorunu kıran Iggy Azalea, ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta sevenleri ile buluşacak.

Hiphop dünyasının değişik ses, hayat ve renklere çok açık olduğu bu dönemde, Dr. Dre’den Snoop Dogg’a tüm otoritelerden geçer not alarak en ümit veren MC’lerden biri statüsüne yükselen Iggy Azalea, XXL in Freshman listesine giren ilk kadın olmayı başardı.

Jennifer Lopez, Rita Ora, Britney Spears gibi pop starlarla yaptığı şarkı ve kliplerle tüm dünyada ses getiren Avustralyalı genç sanatçı, İstanbullulara unutamayacakları bir gece yaşatacak.  

Gençlerin heyecanla beklediği konser için geri sayım başladı.  Rapin bir hikâye anlatma işi olduğunu ve daha anlatılmamış hikayeleri olduğunu söyleyen Iggy Azalea, hikayelerini bizimle paylaşmak için sabırsızlanıyor.

Tarzını da açıklayan bir cümleyle Iggy diyor ki, “Tüm bunları söylemek bu kadar eğlenceliyken neden gerçek hayat umurumuzda olsun ki? -Eğer biri bana bir odaya girmememi söylerse, içinde hiçbir şey olmasa bile o odaya girerim ve sadece o odaya girmemem söylendiği için çok eğlenirim.”

Iggy şu anda kesin olarak o odada ve kesinlikle çok eğleniyor. 

Iggy'den önce eğlence Ayşe Hatun Önal ile başlıyor. Selam Dengesiz albümü ile listelerde üst sıralara oynayan, Türkçe elektronik-pop müziğin başarılı ismi Ayşe Hatun Önal Iggy Azalea öncesi ortamı iyice ısıtacak. Ayşe Hatun Önal’ın ardından ise müziğin dahi ismi Ozan Doğulu bitmek bilmeyen enerjisi ile  sahnenin ritmini değiştirecek.

Siz de bu eğlenceye katılmak istiyorsanız 21 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta görüşmek üzere!

- TAV Passport kullanıcılarına sadece internetten alınacak biletlerde geçerli %10 indirim uygulaması vardır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.  - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Etkinlik, her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Etkinlik alanına yiyecek içecek girişi yapılmamaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Satın alınan biletlerin iadesi ve değişikliği kesinlikle yapılmayacaktır.- Etkinlik mekanında giriş-çıkış yapılmamaktadır. Giriş yapan misafirler çıkmak istediklerinde tekrar bilet alarak içeri girmek zorundadır.- VIP kategori bilet fiyatına sınırsız ikram dahildir.- VIP kategoriye 18 Yaş altı katılımcı alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT