Ignacio Rodes, Gabriel Guillen, Ric

Ignacio Rodes, Gabriel Guillen, Ric

Tarihler: 17 Kasım 2018 Cumartesi ~ 17 Kasım 2018 Cumartesi 17 Kasım 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 86.25 TL 2. Kategori - 56.25 TL 3. Kategori - 36.25 TL 4. Kategori - 60 yaş üstü - 26.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2018 ~ Kas 17, 2018
Cemal Reşit Rey Konser Salonu, sanata ve sanatçıya verdiği destekle müzikseverlerin beğenisine sunduğu 3. CRR Uluslararası Gitar Festivali’nin kapılarını 16 Kasım’da açıyor.

Ignacio Rodes
Kendi kuşağının en iyi gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Ignacio Rodes, dünyanın en önemli yarışmalarından, ‘Andrés Segovia’,  Francisco Tárrega ’ve‘ José Ramirez ’dâhil olmak üzere beş uluslararası yarışmada birincilik ödülü kazanmıştır.

1986'da Wigmore Hall'da (Londra) verdiği konserden bu yana, Avrupa ülkelerinde, ABD ve Güney Amerika'da bir çok ülkede uluslararası festivallere katılmaya davet edildi. Alte Oper (Frankfurt), Alice Tully Hall (New York), Sahne Sanatları Merkezi (San Francisco), Büyük Filarmoni Salonu (St, Petersburg), Chopin'in Müzesi (Varşova), Palau de la Música gibi prestijli konser salonlarında çaldı. (Barselona), Auditorio Nacional (Madrid), Sala Nezahualcoyotl (México), Kahire Opera Tiyatrosu gibi salonlarda konserler verdi.

Gabriel Guillén
Gabriel Guillén Maracay, Venezuela'da dünyaya geldi. 8 yaşındayken Uruguaylı gitarist MarioVidalin’le gitar çalışmaya başladı. 
1987 yılında Antonio Lauro Yarışması'nda üçüncülük ödülü ve Rotary International’da birincilik ödülü kazandı. Bu süre zarfında Abel Carlevaro, Luis Zea, Rafael Benatar, Bartolomé Diaz ve Franka Verhagen'in ustalık sınıflarına katıldı.

1988'de Avrupa'da eğitim görmek üzere burs kazandı ve aynı yıl Avusturya'nın Viyana kentine taşındı.Viyana'da Walter Würdinger’den ve Zürih’te Konrad Ragossnig’den dersler aldı. Guillén, hemen hemen tüm Avrupa ülkelerinde Güney Amerika, ABD ve Japonya'da konserler verdi.
Avusturya Eisenstadt'taki Joseph Haydn Konservatorium'da gitar profesörü olarak 34'den fazla ülkede dersler ve konserler vermeye devam ediyor.

Bugün Gabriel Guillén, Tokyo Gendai Gitar Dergisi, Dallas Üniversitesi ve Arjantin Guitarras del Mundo Festivali tarafından uluslararası alanda en beğenilen gitaristler arasında gösteriliyor.

Ricardo Moyano
1961 yılında La Rioja’da doğdu. Ebeveynleri Irma ve Daniel ile müzikal hayatına başladı. Çalışmalarına La Rioja Konservatuarı’nda devam etti ve 1976 yılında Madrid Konservatuarı’na geçti. Bir çok ödüller kazandı ve 1988 yılında Paris’e taşındı. Paris’te hem solo olarak, hem diğer solistlerle ve hem de farklı gruplarla çalmış, kayıtlar yapmış ve çeşitli albümler çıkartmıştır. 1993 yılında Türkiye’de yaşamaya başladı. Onun müziği türler ya da sınırlar ötesinde, sürgünler, seyahatler, tesadüfler ve karşılaşmaların tarihini yansıtır. 2009 – 2017 yılları arasında Y.T.Ü. Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalıştı, 2018 yılından bu yana İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı‘nda öğretim görevlisidir.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT