Igor Levit - İstanbul Resitalleri

Tarihler: 15 Aralık 2011 Perşembe ~ 15 Aralık 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi - the Seed

Ücret: 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42, 34467 Emirgan İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 323 60 50 - 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2011 ~ Ara 15, 2011

Ödüle doymayan piyanist Igor Levit için Frankfurter Allgemaine Zeitung “bu yüzyılın en büyük piyanisti olmaya aday değilse, ta kendisi...” diyor. Hamamatsu Yarışması’ndan Birincilik ödülü ile dönen Levit, 2005 Uluslararası Arthur Rubinstein Piyano Master Yarışması’nda dört ödül birden aldı. Bu sezon London Philarmonic ile sahneye çıkacak olan en önemli piyanistlerden biri...

Igor Levit, halen NDR Sinfonieorchester Hamburg, Israel Philharmonic Orchestra, Düsseldorf ve Lucerne Senfoni orkestraları ve ve NDR Radiophilharmonie Hannover gibi büyük orkestralar ile çalıyor. Vladimir Jurowski batonu altında English Chamber Orchestra ve Chamber Orchestra of Europe ile turneler gerçekleştiriyor. ‘Kissinger Sommer 2011’de Vladimir Spivakov yönetimindeki Rusya Milli Filarmoni Orkestrası ile yer alması, London Philharmonic ile Jurowski yönetimindeki konseri gündeminin en önemli adımlarını oluşturuyor.

Bugünlerde Münih, Berlin, Frankfurt, Hamburg, Viyana, Salzburg, Pekin ve Milano resitallerine ek olarak Rheingau Musik Festival, Beethovenfest Bonn, Heidelberger Frühling ve Schumannfest Düsseldorf’ta sahneye çıkıyor.

2004 International Maria Callas Grand Prix yarışmalasından da birincilik ödülü sahibi olan Levit’e en son olarak 2009 Kissinger Sommer’da ‘Lutpold Ödülü’ verildi. Birlikte oda müziği konserleri vermekte olduğu büyük isimler arasında Lisa Batiashvili, Gautier ve Renaud Capuçon, Mischa Maisky ve Maximilian Hornung var.

Resital başlama saatinde kapılar kapanır. Geç kalanlar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.
İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT