İleri Türk Müziği

Tarihler: 23 Aralık 2015 Çarşamba ~ 23 Aralık 2015 Çarşamba 23 Aralık 2015 20:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 25.00 TL İndirimli 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2015 ~ Ara 23, 2015
İleri Türk Müziği etkinliği 23 Aralık'ta Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

Türkiye’nin en köklü müzik topluluklarından biri olan İleri Türk Müziği Konservatuvarı Derneği Korosu; Şef  Yard. Doç. Dr. Çetin Körükçü öncülüğünde Ermeni, Rum ve Musevi bestekarların eserlerinden oluşan bir repertuvar hazırlıyor. Bu konserde, ülkemiz topraklarında uzun yıllardan beri nitelikli bestelere imza atan Ermeni, Rum ve Musevi bestekarların eserleriyle doyumsuz bir Türk Sanat Müziği şöleni sunuluyor.

İleri Türk Müziği Konservatuvarı Derneği Korosu; 1948 yılında Hüseyin Sadettin Arel, Ord. Prof. Salih Murat Uzdilek, Laika Karabey ve diğer musikiseverler tarafından kuruldu. Grubun şefliği, 1973 yılından beri Yrd. Doç. Dr. Çetin Körükçü tarafından sürdürülüyor. Türk Musikisinde gelenekten kopmadan geleceğe yönelik çağdaş bir Türk Müziği oluşturma konusunda çalışmalar yapan dernek  düzenli olarak verdiği konserlerle çalışmalarını müzikseverlere sunarak, yaygın eğitim görevini bilinçle ve dikkatle sürdürmektedir.

İleri Türk Müziği Konservatuvarı Derneği bugün Başkan Yrd. Doç. Çetin Körükçü (Koro Şefi), Nermin Salman Kuzu (Sekreter), Levent Gökçedağ (Üye), Zevki Coşkun (Üye) ve M.Hanifi Dalğın (Üye) tarafından yönetilmekte ve 100'den fazla üyesi bulunmaktadır. Dernek, her yaştan ve her meslek grubundan üyelerini eğiterek, bir yandan Türk Müziğini öğrenmelerini sağlarken diğer yandan da kaliteli ve doğru icraları tanımaları doğrultusunda yaygın eğitim görevini sürdürmektedir.

- Etkinliklere profesyonel kayıt cihazı alınmamaktadır.- İndirimli kategoriden 65 yaş üstü, öğrenci, engelli ve Bakkart (Bakırköy Kart) sahipleri faydalanabilir.- İndirimli kategoriden bilet alan seyircilerin etkinlik girişinde kimlik ve ilgili belgeyi ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT