İlhan Erşahin`s Wonderland

Tarihler: 02 Aralık 2010 Perşembe ~ 02 Aralık 2010 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2010 ~ Ara 2, 2010

New York basını tarafından "küresel bir müzik kaşifi" olarak tanımlanan saksofon virtüözü İlhan Ersahin, 8 yıldır New York`taki kulübü Nublu’da farklı müzikal buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Bugüne kadar Wax Poetic, Brazilian Girls, Forro in the Dark, Kudu, Nublu Orchestra, Love Trio, I led 3 lives gibi projeler, İlhan Erşahin keşifleri olarak, hep oradan çıktı. Trip-hop, caz, electronika, lounge, forro, reggae, hip-hop, samba ve house gibi türler arası gezintiler yapmayı alışkanlık edinen İlhan Erşahin, Wonderland projesiyle ise Türk müziğini, caz ve elektronika ile buluşturarak, yepyeni bir yorum getiriyor. 2 Aralık Perşembe gecesi Babylon’da sahne alacak İlhan Erşahin’i ve harikalar diyarını kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT