İlhan İrem "Hep Bir Ümit Uğruna"

İlhan İrem "Hep Bir Ümit Uğruna"

Tarihler: 30 Eylül 2017 Cumartesi ~ 30 Eylül 2017 Cumartesi 30 Eylül 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 280.00 TL 2. Kategori - 220.00 TL 3. Kategori - 150.00 TL 4. Kategori - 100.00 TL 5. Kategori - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2017 ~ Eyl 30, 2017
Uzun zamandır konser vermeyen İlhan İrem "Hep Bir Ümit Uğruna" isimli konseri ile Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında 30 Eylül'de Zorlu PSM Ana Tiyatro'da aşk rüzgarları estirecek.

Yarım yüzyıla yakın bir zamandır sürekli tazelenip gençleşererek büyük bir sevgi ve coşku ile çoğalan dinleyicileri için İlhan İrem yalnızca bütün şarkıları ile ölümsüzleşen bir efsane değil, aynı zamanda notalarla ve düşüncelerle örülmüş bir felsefedir. Albüm çalışmalarını sürdürdüğü halde uzun yıllardır uyguladığı bir kararla popüler kültüre ait hiçbir ortamda yer almayan sanatçı, sıradışı anlatımları ile sessiz kalabalıkları derinden etkilemektedir. Düşsel bir atmosferde gerçekleşen İlhan İrem Konserleri yoğun duygu paylaşımlarının yaşandığı aşk ayinlerine dönüşüyor.

İlhan İrem nadir olarak verdiği her biri değişik konseptlerdeki konserlerinden biri ile 30 Eylül 2017 Cumartesi günü Zorlu PSM sahnesinde gönül kapılarını açıyor.Sanatçı, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında gerçekleştireceği “Hep bir ümit uğruna” isimli konserinde büyülü sesiyle zamanötesi yapıtlarını seslendirecek.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT