İlhan Şeşen

Tarihler: 30 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 30 Mayıs 2012 Çarşamba - Saat: 20:30

Yer: FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü

Adres: Teşvikiye Cad. No:6 Nişantaşı İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2012 ~ May 30, 2012

İlhan Şeşen FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü’nde 30 Mayıs tarihinde vereceği konserde sevilen şarkılarından bir seçki sunacak.

Pop müziğe armağan ettiği şarkıların yanı sıra 40 yılı bulan sanat yaşamına pek çok film ve albüm sığdıran ünlü müzisyen- yorumcu İlhan Şeşen, 30 Mayıs’ta FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü’nde bir konser veriyor.

İlhan Şeşen, konserde ‘Ellerimde Çiçekler’, ‘Neler Oluyor Bize’, ‘Sensiz Olmaz’ gibi dillere yerleşmiş sevilen şarkılarını Mete Çelik (keyboard, piyano), Sadettin Ademoğlu (gitar), Akın Aral (bas gitar) ve Korcan Ulusoy’un (bateri) yer aldığı orkestra eşliğinde seslendirecek.

Konser 30 Nisan Çarşamba saat 20:30’da FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü Muvaffak Benderli Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT