İmam Baildi

Tarihler: 26 Aralık 2012 Çarşamba ~ 27 Aralık 2012 Perşembe 26 ve 27 Aralık 2012 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2012 ~ Ara 27, 2012

Yunanistan’dan Falireas kardeşlerin dahiyane projesi İmam Baildi, 26 ve 27 Aralık’ta iki gece üst üste Babylon’da! Rebetiko ile iç içe büyüyen Orestis ve Lysandros Falireas, geleneksel Yunan müziğini, hip-hop, trip-hop, drum & bass sample’ları ve modern öğelerle birleştirerek günümüze uyarlayarak Balkan müziğine bambaşka bir renk getiriyor. Kendi adlarını taşıyan ilk albümleri ile Yunan müzik severler tarafından coşkuyla karşılanan İmam Baildi, başta Roskilde olmak üzere Transmusicales de Rennes gibi önemli festivallerde ve Avrupa’nın önemli kentlerinde verdiği konserlerle hayran kitlesini artırdı. Massive Attack, Ojos De Brujo ve Gogol Bordello gibi gruplarla beraber sahne alan ve İmam Baildi son olarak Delinquent Habits ve Ojos de Brujo’nun da yer aldığı The Imam Baildi Cookbook adlı albümü yayınladı. Canlı performanslarında sahneyi farklı müzisyenlerle zenginleştiren İmam Baildi, Babylon’da iki gece üst üste unutulmayacak bir performansa hazırlanıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT