İngilizlerin Yeni Caz Starı Zara McFarlane

Tarihler: 25 Eylül 2013 Çarşamba ~ 25 Eylül 2013 Çarşamba 19:30

Yer: İstinyePark

Ücret: İstinyePark ziyaretçilerine ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2013 ~ Eyl 25, 2013

İstinyePark yazın son günlerinin tadını, müzikle dolu bir etkinlikle çıkarıyor! Eylül ayı boyunca birbirinden ünlü sanatçıların sahne ‘İstinyePark Tunes of September’ın 11 Eylül’deki konuğu, dünyaca ünlü Grammy adayı kontrtenor Edson Cordeiro olacak. Açıkhavada müzik keyfi yaşatan konser dizisinde, sıradışı caz performanslarıyla tanınan Sarah Ferri 18 Eylül’de, İngilizlerin dünyaya kazandırdığı yeni caz yıldızı Zara McFarlane ise 25 Eylül’de müzik severlerle İstinyePark’ta bir araya gelecek. Sonbaharı iyi müzikle karşılamak isteyenler, Eylül ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark’ta buluşacak.

İngilizlerin yeni caz starı Zara McFarlane, 25 Eylül’de sahnede!
Tunes of September’ın kapanış konserini ise caz dünyasının son yıllardaki en genç ve dikkat çekici isimlerinin başında gelen İngiliz şarkıcı Zara McFarlane verecek. 25 Eylül’de İstinyePark misafirleriyle buluşacak olan ünlü şarkıcı; Denys Baptiste, Orphy Robinson, Soweto Kinch ve Jazz Jamaika gibi ünlü caz müzisyenleriyle çalışarak kariyerinde üst noktalara tırmandı. McFarlane ayrıca dünyaca ünlü DJ ve müzik yapımcısı Gilles Peterson ile yaptığı albüm ile de tüm dünyadaki caz severlerin yakından takip ettiği bir isim haline geldi.

Eylül Ayında Her Çarşamba, Haftasonu Coşkusu İstinyepark’ta!
Dünyaca ünlü şanatçıların performansları eşliğinde açıkhavada müzik dinleyerek haftasonu coşkusu yaşayacağınız; neşeli, rahat ve eğlenceli vakit geçireceğiniz Tunes of September için İstinyePark’ın Facebook sayfası üzerinden yapılacak yarışmaları kazanan şanslı ziyaretçileri, konser günü İstinyePark’ta sürprizler bekliyor olacak. Konserler öncesinde ve sonrasında Power FM Dj’lerinin müzikleriyle renklenecek olan, yazın son günlerinin enerjisini daha da güçlü hissedeceğiniz müzik performanslarıyla Eylül ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark Markalar Sokağı’nda müzik severlerle buluşacak Tunes of September konserleri, dünyaca ünlü yıldızları ağırlamaya devam edecek.

www.facebook.com/istinyepark

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT