Inna

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 18 Mart 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Hamam Beyoğlu - IQ Club

Ücret: Normal: 89,00 TL - Sahne Önü: 119,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: İstiklal Cad. Bahçeli Hamam Sok No: 3, Taksim İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 52 81

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Mar 18, 2011

Romanya’dan çıkan en popüler sanatçı olan Inna, kariyerine 2008 yılında çıkardığı ‘Hot’ albümü ile başladı. Albüme adını verek ‘Hot’ parçası ile, Romanya, Moldova, Bulgaristan, Polonya, İspanya, Rusya, Macaristan, Yunanistan ve Türkiye’de 1 numaraya yükseldi.

İkinci single’ı ‘Love’ ile ilk haftasında Kiss FM’in Fresh Top 40’ın da 16 numaraya kadar yükseldi. Polonya Eska Ödüllerinde ‘En İyi Single’ dalında aday gösterildi.

Bob Taylor ile birlikte çıkardığı ‘Deja Vu’ single’ı Romanya, Moldova, Bulgaristan, Rusya, Macaristan ve Türkiye’de listelerin başından uzun süre inmedi. Inna, 2009 MTV Romanya Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Dans’, ‘En İyi Çıkış’, ‘En İyi Şov’ ve ‘En İyi Uluslararası Sanatçı’ ödüllerini kazadı. Albümünün iki hiti ‘Hot’ ve ‘Love’ Youtube’da bir yılda 12 milyon izlenme oranını geçti.

2010 yılında çıkardığı yeni single `Sun Is Up` ile dünyanın bir çok ülkesinde aylarca 1 numara olan Inna 2011 yılının ilk konserini İstanbul`un en şık ve kaliteli kulübü TAKSİM CLUB IQ da 18 Mart Cuma Gecesi verecek. Gece Dj Aytuğ Gümüşoğlu ve Dj Bülent Gürbüz`ün setleri ile dans ve ışık showları ile renklenecek.

www.clubiqtaksim.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT