Insomnia by Beck`s

Tarihler: 12 Aralık 2009 Cumartesi ~ 12 Aralık 2009 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: The Hall

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, The Hall Gişe

Adres: Küçük Bayram Sok. No:7 İstanbul İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2009 ~ Ara 12, 2009

Eğlenceye fark katan “INSOMNIA by Beck’s” partileri başlıyor!
Seçimleri ile farkını ortaya koyanların tercihi Beck’s’in, uykuya hayır diyenler için başlattığı INSOMNIA by Beck’s partileri, eğlence anlayışınıza yepyeni bir alternatif getiriyor!

Hastası olacağınız partileri ile gece gezmelerini sevenlere yepyeni bir seçenek getirmeye hazırlanan Beck’s, düzenleyeceği dönem konseptli parti serilerinin ilkini 12 Aralık’ta The Hall’da gerçekleştirecek. Beck’s’in birbiri ile aynı tarz çalan mekanlardan, hep aynı insanlardan, kalıplaşmış eğlence tarzından sıkılan gerçek particilere yeni bir seçim yapma şansı yaratmak amacıyla başlattığı INSOMNIA by Beck’s partilerinin ilki ‘60’lar konsepti ile gerçekleşecek.

Sabaha kadar sürecek olan her parti, kendi farklı tarzı ile 60’lar, 70’ler, 80’ler, 90’lar gibi bir dönemi günümüze taşıyacak. Dönem konseptini tüm detaylarında hissettirmesi ile farkını ortaya koyacak partilerin ev sahipliğini üstlenen dj’ler de ses getirecek. 12 Aralık 2009 Cumartesi gecesi The Hall’da gerçekleşecek ilk partinin ev sahipliğini Türkiye’nin en önemli müzik yazarları ve dj’lerinden Murat Beşer olacak. Cover ve remix’lere yer verilmeyecek olan partilerde sadece ilgili döneme ait orijinal parçalar çalınacak ve “saf olmayan içeriğe hayır” denilecek. ‘60’lı yılları; müzikler, süpriz hediyeler ve görsel show’lar ile her yönüyle hissetmenizi sağlayacak olan Beck’s’in INSOMNIA by Beck’s 60’s partisine katılımın tek şartı ise döneme ait en az bir aksesuar taşımanız! Zaten gerisi içeride fazlasıyla olacak! Hazırlıksız olanların imdadına ise kapıdaki aksesuar sürprizleri yetişecek!

O halde hemen 12 Aralık’ı planlarınız arasına ekleyin ve ‘60’lar rüzgarı ile The Hall’da INSOMNIA by Beck’s 60’s’de buluşana kadar Beck’sleyin!

18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT