Palmiyeler, Öncesi: Hav Hav!

Palmiyeler, Öncesi: Hav Hav!

Tarihler: 16 Eylül 2022 Cuma ~ 16 Eylül 2022 Cuma 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2022 ~ Eyl 16, 2022

Surf rock ve neo-psikedelia’yı Akdeniz esintili sound’unda birleştiren Palmiyeler ile 16 Eylül akşamı Babylon’un sezon açılışı için buluşuyoruz! Palmiyeler öncesindeyse geceyi taze garage rock üçlüsü Hav Hav! başlatıyor.

Yatıştırıcı melodiler, sinematik manzaralar ve groove dolu beat’leriyle Palmiyeler, diğer neo-psikedelik gruplardan farklı olarak dinleyicisine tanıdık ve özgün bir sound sunuyor. Lokal müzik sahnesinde ferah ve güneşli bir Akdeniz havası estiren dörtlü; Mertcan Mertbilek, Tarık Töre, Rana Uludağ ve Barış Konyalı’dan oluşuyor. Kendi isimlerini taşıyan ilk kısaçalarlarıyla 2015 senesinde çıkış yapan Palmiyeler; lokal sahnenin neşesi, esintsi ve seveni bol grupları arasına girdi. Allah-Las’tan tanıdığımız Pedrum Siadatian’ın PAINT projesi ve Jared Mattson ile yaptıkları Amerika turnesinden sonra stüdyoya dönen Palmiyeler, geçtiğimiz Haziran ayında beşinci albümleri “İkimiz”i yayımladı.

Hav Hav! İllüstratör kimliğiyle tanıdığımız Mert Tugen, Hav Hav! adını verdiği yeni projesiyle bu kez garage rock sularına yelken açtı. Tugen’le birlikte bas gitarda Emir Aktunç (Max on Duty) ve davulda Ozan Uzunsoy’la tamamlanan Hav Hav! kadrosu, konserlerine geçtiğimiz aylarda başladı. “Sanırım Anksiyete” isimli son single’larını Temmuz ayında paylaşan grup, prodüktör koltuğunda Taner Yücel’i gördüğümüz ilk albümlerini paylaşmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT