İnternetimi Serbest Bırak ! / Let My Internet Free

Tarihler: 26 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 26 Mayıs 2010 Çarşamba - Saat: 20:30

Yer: Ghetto

Ücret: 10 TL - 5 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2010 ~ May 26, 2010

Türkiye, internet yasaklarında Çin, Kuzey Kore, İran, Myanmar ve Suudi Arabistan gibi ‘demokratik’ ülkelerle yarışır düzeyde. Favori sanatçınızın konser videosunu izleyemezsiniz; Youtube tam 750 gündür kapalı. Evrim teorisini richarddawkins.net’ten inceleyemezsiniz, dünyaca ünlü bilim adamının resmi web sitesi bizde yasaklı. Geocities.com daha ne kadar kapalı kalacak belirsiz. Yakın zamana kadar eğitim sendikasının, myspace`in, google groups`un ve dailymotion`ın sitelerine ulaşmanız engelleniyordu ve lastfm.com.tr`ye ulaşım hâlâ sansürlü.

İfade özgürlüğüne getirilen yasaklara Türkiye Bilişim Vakfı destekli bir ‘Protest Parti` ile dikkat çekmek istiyoruz. Protest Parti’nin müziklerini ise Hürriyet’ten Sedat Ergin, Radikal’den Yıldırım Türker, Sinema ve Müzik eleştirmeni Sevin Okyay, Referans’tan Eyüp Can ve Sabah’tan Yavuz Baydar yapacak. Tüm internet mağdurlarını, fikir suçlarına karşı duranları, duranlarla yan yana durmaktan hoşlananları ve müzikseverleri partimize bekliyoruz.

TÜRKİYE BİLİŞİM VAKFI: 14 Nisan 1995’te “Türkiye’yi Bilgi Toplumu” olarak görme ülküsünü gerçekleştirmek amacıyla 114 kurum ve 178 kişi üyesi tarafından kuruldu. Öncelikli hedefi, bilgi toplumuna giden süreci hızlandırmak olan Türkiye Bilişim Vakfı, bu hedefe yönelik birçok çalışma gerçekleştirdi.
TBV; Globalleşme sürecinde, ‘uluslararası rekabete dayanma gücüne kavuşmuş ve verimliliğin her alanda en üst düzeyde sağlandığı bir ülke’ olma yolundaki Türkiye’nin, bu hayallerini gerçekleştirebilmesi için en gerekli unsurlardan olan bilişimi, tüm topluma yaygınlaştırmaya çalışan tek vakıftır. Internet iletişiminde çağın gerisinde kalan yasaklara dikkat çekmek için ‘İnternetimi Serbest Bırak’ partisini desteklemektedir.

GHETTO GENUINE MUSIC LOUNGE: 2007’den bugüne ağırladığı yerli-yabancı sanatçı ve gösterilerle kısa sürede İstanbul’un önde gelen performans merkezleri arasına girdi. Genç sanatçılara da yer açan ve farklı ülke kültürlerini tanıtıp kaynaştırmayı hedefleyen projeleriyle kültürün korunup geliştirilmesinde duyarlılık gösteren GHETTO; ABD, Hollanda, Fransa, İsveç, Romanya konsolosluklarıyla birlikte birçok etkinlik gerçekleştirdi. Uluslararası Af Örgütü’nün Türkiye etkinliği Small Places Tour, Tanpınar Edebiyat Festivali, Perafest, Feminist grupların Altın Bamya ödüllerinin de ev sahipliğini yaptı. Geçtiğimiz yıl Hrant Dink anısına Anadolu’da yaşayan dillerden şarkıların söylendiği bir konsere ve bu yıl Haiti depremzedelerine yardım konserini organize ederek gelirini bağışladı.
TBV desteğinde yapılan İnternetimi Serbest Bırak Partisi ile haber alma ve ifade özgürlüğünün yanında yer alan GHETTO, başta müzik olmak üzere iletişimin daha özgür platformlarda gerçekleşmesini destekleyen çalışmalarını sürdürmeyi planlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT