İpek Açar, Murat Karahan

Tarihler: 24 Şubat 2019 Pazar ~ 24 Şubat 2019 Pazar 24 Şubat 2019 19:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 36.50 TL İndirimli 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2019 ~ Şub 24, 2019
Yolu Sevgiden Geçen Şarkılar – İpek Açar, Murat Karahan, CRR Konser Salonu'nda!

Büyük usta Kayahan’ın herkesin hayatına dokunmuş unutulmaz eserleri, “Yolu Sevgiden Geçen Şarkılar” senfonik olarak sahnelenecek. Geceler, Esmer Günler, Bir Aşk Hikâyesi, Sabahlar Uzak, Mavilim, Yemin Ettim, Emrin Olur, Hep Karanlık gibi unutulmaz eserle Türk pop müziği tarihine adını altın harflerle yazdıran Kayahan’ın çalışmalarını Türkiye’nin tanınan sanatçılarından Murat Karahan ile İpek Açar yorumlayacak. Sanatçılara, Alper Kömürcü’nün müzik direktörlüğünde senfoni orkestrası eşlik edecek.

İpek Açar 5 yaşından itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan İpek Açar, 11 yaşındayken TAÇSAV müzik yarışmasındaki performansı ile birincilik ödülü aldı. Opera sanatçısı Belkıs Aran’dan ses eğitimi alan sanatçı, 1995 yılından itibaren Kayahan albümlerinin tamamında yardımcı prodüktörlük ve vokalistlik yaptı. İlk albümü ‘Kayahan Şarkıları’nı 2003 yılında çıkarttı. ‘Her An’, ‘Mektupların Eskidi’, ‘Cennet Kokulum’, ‘Seninle Her Şeye Varım Ben’, ‘Mor Menekşe’, ‘Afet Oldu Hasretin’ ve ‘Sevgiliye’ adlı teklileri bulunan İpek Açar, çalışmalarına ses sanatçısı, sanat yönetmeni, besteci ve söz yazarı olarak devam etmektedir.

Murat Karahan İlk, orta ve lise eğitimini T.E.D Ankara Koleji'nde tamamladı. 1996 yılında Bilkent Müzik ve Sanatlar Fakültesi'ne girdi. Sanatçı Bilkent Üniveristesi'nde Devlet Sanatçısı Suna Korad, Prof. Pekin Kırgız ile çalıştı ve Gürçil Çeliktaş'tan sahne dersleri aldı.2003 yılında lisans, 2006 yılında Master ve 2010 yılında doktorasını tamamlayan Karahan, 2003 yılında Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde Solist Sanatçı olarak çalışmaya başladı.2009 yılında Roma'ya giden sanatçı burada 2 yıl boyunca dünyaca ünlü Soprano Renata Scotto'nun ve aynı zamanda Santa Cecilia Akademisi başkanı Profesör Bruno Cagli'nin özel öğrencisi oldu. 2012 yılında aldığı davet üzerine Letonya Ulusal Operası'nda devamlı misafir sanatçı olan Karahan, burada aralarında Lucia di Lammermoor, La Traviata, La Boheme, Manon Lescaut ve Il Trovatore eserlerinin bulunduğu 50'nin üzerinde temsilde başrolleri seslendirdi. Sanatçı 2014 yılında Andante Dergisi'nin düzenlediği Donizetti Klasik Müzik Ödülleri'nde yılın en başarılı erkek opera sanatçısı seçildi. Yine 2014 yılında Fransa'da Il Trovatore ve Manon Lescaut operalarını ilk kez seslendirdi.2015 yılı Ocak ayında La Traviata 'Alfredo' rolü ile dünyaca ünlü Berlin Deutsche Oper'de ilk defa sahne alan sanatçı, 2015 yılında dünyaca ünlü Bolshoi Tiyatrosu'nun La Traviata, La Boheme, Carmen prodüksyonlarında başrolde sahne aldı. 2017 yılında Wiener Staatsoper, Arena Di Verona, Bolşoy Tiyatrosu, Münih Bayerische Staatsoper, Napoli San Carlo Operası, Los Angeles Operası ve Salerno Operası gibi dünyanın en önemli tiyatrolarında Il Trovatore, Manon Lescaut, Tosca, Turandot, Carmen, Madama Butterfly ve Nabucco eserlerinin başrollerini seslendiren Murat Karahan 2018 yılı Ocak ayında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak göreve başlamıştır.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT