İpek Dinç ve Efe Ünal ile Cabaret Night

Tarihler: 02 Mayıs 2014 Cuma ~ 02 Mayıs 2014 Cuma 22:00

Yer: Jazz Company

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Elite World Hotel, Kocatepe Mah., Şehit Muhtar Bey Cad Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 313 83 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2014 ~ May 2, 2014

İpek Dinç Yüce ve Efe Ünal, Cabaret Night şovuyla 2 Mayıs'ta Jazz Company'de sizlerle buluşuyor...

İpek Dinç Yüce

14 Mart 1985 İstanbul doğumlu İpek Dinç Yüce, 2005 yılında İlham Gencer ile tanışarak müzik hayatına başlamış olup 2006'da katıldığı Nardis Jazz Club Genç Caz Vokal yarışmasında finale kaldı. Aynı sene İstanbul Caz Festivali Genç Caz Yarışması'nı kazandı. 2009 senesinde tekrar katıldığı Nardis Jazz Club Genç Caz Vokal yarışmasını kazanarak Estonya'nın Talin kentinde düzenlenen Nomme Caz Festivali'ndeki International Jazz Vocal yarışmasına katılmaya hak kazandı. Bu yarışmada 3. olarak oldukça dikkat çeken İpek Dinç Yüce, jüri tarafından 2009'da Riga Caz Festivali, Pori Caz Festivali ve Oslo Caz Festivali gibi Avrupa'nın önde gelen caz festivallerinde konserler vermek üzere davet edildi. Ekim 2009 – Mayis 2012 tarihleri arasında The Marmara Hotel'de Şevket Uğurluer triosu ile haftada 6 gün çay saati müziği yapan İpek Dinç Yüce, 2011'in ilk günüyle gösterime girmiş olan ve Haldun Dormen'in yönetmenliğinde sahneye konulan The Rat Pack Show'da 4 ay süreyle Barbara Streisand'i canlandırdı. İpek Dinç Yüce; Nardis Jazz Club, Moda Deniz Kulübü ve Jazz Company’de halen düzenli olarak konserler vermektedir.

Efe Ünal

1980 doğumlu Efe Ünal, Çukurova Devlet Konservatuvarı Opera Şan Bölümü Lisesi ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.Oyunculuk eğitimi boyunca bir çok tiyatro oyununda rol almış, ayrıca tiyatro oyunlarının müziklerini yapmıştır. 2007 yılından itibaren İstanbul Devlet Tiyatroları'nın çeşitli oyunlarında rol almıştır. 2009-2010 yıllarında Elim Sende Kukla Çocuk Tiyatrosu ile çocuklarla buluşmuştur. 2010 yılında kurulan İstanbul Orkestrası ile İstanbul'da ve Türkiye'nin bir çok şehirinde konserler vermiştir. 2011-2013 sezonları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda kapalı gişe oynayan Sidikli Kasabası'nda rol almıştır. Şu an devam etmekte olan Kibritçi Kız Çocuk Müzikali ile çocuklarla tekrar buluşmuş, ve halen gerek solo, gerek ise orkestra ile müzik çalışmalarına devam etmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Fiyatlara atıştırma tabağı dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT