İpek İpekçioğlu & Hakan Vreskala

İpek İpekçioğlu & Hakan Vreskala

Tarihler: 04 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 04 Mayıs 2019 Cumartesi 21.00 - 04.00

Yer: Nayah Kadıköy

Ücret: Tam 35.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Osmanağa Mahallesi, Kırtasiyeci Sk. No:20 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0542 785 83 34

Web: https://nayahistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2019 ~ May 4, 2019

Uzun yıllardır yurt dışında yaşayan ve zaman zaman Avrupa’nın farklı yerlerinde birlikte performans sergileme fırsatı bulan İpek İpekçioğlu & Hakan Vreskala, Anadolu-Electronica olarak tanımladıkları yeni projeleriyle 4 Mayıs Cumartesi akşamı bir defa daha Nayah sahnesinde!

Geçtiğimiz yıl Sony – Epic İstanbul etiketiyle ilk ortak çalışmaları ‘Bir Çift Turna’yı yayınlayan ikiliye konserde kaval ve saksafonda Deniz Mahir Kartal eşlik edecek.

DJ ve prodüktör kimlikleriyle dünyanın dört bir yanında elektronik müzik dinleyicilerini büyüleyen İpek İpekçioğlu ile dünya müziğinde kendine has ve dinamik bir evren oluşturmayı başaran Hakan Vreskala’nın geleneksel Anadolu ezgilerini modern house müzik elementleriyle sentezlediği ortak çalışması 4 Mayıs Cumartesi akşamı Nayah sahnesinde olacak. Geçen aralık ayındaki ilk konseri kaçıranlar ve bu büyüleyici performansın tadına doyamayanlar için yaz gelmeden ikinci bir buluşma gerçekleştirmek istedik, 4 Mayıs'ı şimdiden takvimlerinize işaretleyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT