İş Çıkışı Partisi: Eski & Yeni - Yerli & Yabancı

Tarihler: 05 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 05 Mayıs 2010 Çarşamba - Saat: 20:30

Yer: Life Roof

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com,www.liferooftaksim.com Life Roof Gişe

Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No:10/5 Taksim (Mangonun Karşı Sokağı,Melek Bar yanı,Asansörle 5.Kat) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2010 ~ May 5, 2010

Life Roof 20:30 Partileri Devam Ediyor!

Adından da anlaşılacağı üzere 20:30 da başlayacak olan partide eski-yeni en eğlenceli Türkçe ve Yabancı Pop şarkılarını dinleyebilecek ve günün yorgunluğunu atarken bir yandan da iş çıkışında çok yorgun ve geç olmadan eğlencenin tadına varabileceksiniz.

Sertab Erener den Açık Adresi dinlerken kendinizden geçecek ,Gloria Gaynor ve I Will Survive ile coşacak, Kenan Doğulu veya Tarkana kulak verirken bir anda Lady Gaga Just Dance ile kendinizi piste atacak, R.E.M den Losing My Religion la 90lara geri dönecek, Yasemin Mori den Nolur Nolur Nolur la kendinizi bulacak veya Mercan dan Ay Takıldım ben birine,sana değil kardeşine diyerek gecenin keyfini çıkaracaksınız.....Okul veya iş arkadaşlarınızı toplayın ve çarşamba akşamı Life Roofta günün yorgunluğunu çıkarın.

1 yerli içki dahildir.
18 yaş sınırı vardır.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT