İstanbul Aydın Üniversitesi 5. Kuzey Yıldızı Fest`09 - Murat Boz - Gökhan Türkmen

Tarihler: 21 Mayıs 2009 Perşembe ~ 21 Mayıs 2009 Perşembe - Saat: 12:30

Yer: Florya Şenlikköy Stadı

Ücret: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Florya Şenlikköy Stadı Gişe

Adres: Florya - İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2009 ~ May 21, 2009
İstanbul Aydın Üniversitesi 5. Kuzey Yıldızı Fest09’da
20 Mayıs’ta Teoman,
21 Mayıs’ta Murat Boz ve Gökhan Türkmen sizlerle…

İstanbul Aydın Üniversitesi, bu sene 5. si gerçekleşecek geleneksel Kuzey Yıldızı Fest’ 09 adlı Bahar festivalinde tüm gençliğin gözdesi olan ünlü sanatçıları Üniversite Öğrencileri ve sevenleri ile buluşturacak.
Florya Şenlikköy Stadı’nda 20- 21 Mayısı tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğe yaklaşık 15.000 gencin katılımı bekleniyor.
Turuncu Organizasyon tarafından gerçekleştirilecek İstanbul Aydın Üniversitesi 5.Kuzey Yıldızı Fest’ 09 Festival programında; Teoman,Murat Boz ve Gökhan Türkmen sahne alacak.

Kapılarını saat 12:30 da Florya Şenlikköy Stadında misafirlerine açacak olan Festival’de , katılımcılar gün boyu tırmanma duvarı, canlı langırt, rodeo gibi outdor etkinlikleri , karaoke, sanatçı söyleşileri ve yarışmalarla keyifli ve eğlenceli bir gün geçireceklerdir.Festivalde 17:00-21:00 saatleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrencilerinin rock ve pop grupları,Dans Kulübünün gerçekleştireceği dans gösterileri ve dj’ler ile club partiler olacaktır.Saat 21:00 den sonra Türkiye’nin en sevilen Sanatçıları ile eğlencenin tadına varacaklardır. Böylece festival boyunca katılımcılar, diledikleri şarkıcı ve grupları izleme fırsatını yakalayabilecekler. İstanbul Aydın Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının yanı sıra, dışarıdan katılımcılara da açık olan Kuzey Yıldız Festivali’nin biletleri İstanbul Aydın Üniversitesi Florya ve Bahçelievler kampüsleri ve Biletix`de !

- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
- Alınan biletlere gün içindeki ücretsiz aktiviteler ve konser ücreti dahildir.
- Festivalde hizmet verecek tüm yiyecek-içecek standları ücretli olarak hizmet verecektir.
- Festival alanına gelenlerin kesinlikle yanlarında resmi kimlik bulundurması gerekmektedir. ( Nüfus cüzdanı,pasaport veya ehliyet )
- Bilet alanların festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirmesi yasaktır.Getirenlerin malzemeleri girişte kendilerinden alınacaktır.
- Festival olağanüstü durumlar hariç ,her türlü hava koşullarında gerçekleşecektir.Yanınızda her türlü hava koşullarına uygun giysi getiriniz.
- Festival alanına kesici ve delici alet ve benzeri malzemeler getirilmesi yasaktır. Getirenlerin aletleri giriş kapısında kendilerinden alınacaktır.
- Festival alanına her türlü yanıcı,parlayıcı ve patlayıcı madde getirilmesi yasaktır.Getirenlerin malzemeleri giriş kapısında kendilerinden alınacaktır.
- Biletleri ile festival alanına girenler ,tekrar dışarı veya içeri giriş çıkış yapamazlar.Dışarı çıkıldığı takdirde ,içeri girmek içine yeni bilet alınması gerekmektedir.
- Festival alanında kavga ve problem çıkarıp, organizasyonun düzenini ve güvenliğini bozan kişiler , güvenlik tarafından festival alanından çıkarılacak ve içeri tekrar alınmayacaktır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Festival kapı açılış saati: 12:30
- 20 Mayıs Teoman Konser saati: 22:00
- 21 Mayıs Konser saati: 20:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT