İstanbul Blue Night

Tarihler: 24 Şubat 2012 Cuma ~ 24 Şubat 2012 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Beyoğlu, Ortaköy ve Sultanahmet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2012 ~ Şub 24, 2012

İstanblue ile “İstanbul Blue Night” 24 Şubat’ta

İstanblue Vodka tarafından ilki geçtiğimiz senenin Şubat ayında düzenlenen “İstanbul Blue Night”, bir kez daha şehri maviye boyamaya hazırlanıyor.

24 Şubat 2012 Cuma akşamı gerçekleşecek olan İstanbul Blue Night, ikinci senesinde tam 3 merkezde birden gerçekleşecek. Beyoğlu, Ortaköy ve Sultanahmet’te gerçekleşecek etkinliklerde sokak konserlerinden, özel dans gösterilerine, gezici drum ekibinden, çeşitli ışık şovlarına kadar pek çok aktiviteyi bulmak mümkün olacak. Blue Night eğlencesi gecenin devamında ise anlaşmalı etkinlik noktalarında gerçekleşecek programlar ve görsel şovlar ile sabaha kadar devam edecek.

Tüm dünyanın takip ettiği İstanbul’un renkli gece hayatı, ikinci kez bir geceliğine mavi olmaya hazırlanıyor. Bundan böyle her yıl Şubat ayında düzenlenecek olan geleneksel “İstanbul Blue Night” etkinliğinin bu seneki programı yine dopdolu...

Beyoğlu’nda 3 ve Ortaköy’de 1 sahnenin kurulacağı İstanbul Blue Night’da Ortaköy’de Pamela, Odakule’de Canan Anderson, Galatasaray’da Gökçe ve Tünel’de de Burhan Öcal ve perküsyon ekibi sahne alacak. Sultanahmet’te ise gezici drum ekibi sokakları eğlenceyle dolduracak.

Sokaklarda kurulacak sahnelerde performans gösterecek sanatçıların yanı sıra sokaklar mavi renk ile süslenecek, özel dans gösterileri ve çeşitli ışık gösterileri ile İstanbul sokakları festival alanına dönecek. İstanbul Blue Night, gecenin devamında etkinlik noktalarında yer alacak programlar ve görsel şovlar ile sabaha kadar devam edecek.

İstanbul Blue Night’a katılacak mekanlar arasında Beyoğlu’nda Hayal Kahvesi, Mojo, DoRock, Pendor, Jolly Joker Balans, Joker, Mayotte, Mask, Çınaraltı, Bıdırık, Quba, Vera Pub, Aura Pera, Mr. Bliss, Gideros, Otherside, Scandal Club, Şahika, Akdeniz, Mavi, Lambo, Çalıntı, Splendoor, Vos Vos, Mono, Çıngı, Bodega, Sokak Kahvesi, Kırmızı, Kaave, Nero Cafe, Boş Zamanlar, Adalı; Galatasaray’da Kum Saati, Ugly, Kino Garden, Faces, Tektekçi, Montreal, Atölye, Köşe Braseria, Olimpia Event Hall, Peranostro, Vida Pera, Pasifik, Lala, Orta Cafe, Gemi; Ortaköy’de Ceneviz, Cheesecake, Epope, Joyful, Tipsy ve Talimhane’de de CVK Hotel, Madison Hotel, Lamartin Hotel, Aygünler Hotel, Öztanık Hotel, Elite World Hotel, Larespark Hotel yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT