İstanbul Caz Festivali / Jamie Cullum

Tarihler: 06 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 06 Temmuz 2011 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: santralistanbul Kıyı Amfi

Ücret: Sahne Önü - 67.50 TL - 1. Kategori - 56.50 TL - 2. Kategori - 39.50 TL - 3. Kategori - Ayakta - 39.50 TL - Öğrenci - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İKSV

Adres: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 2/8 Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00 - iksv

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2011 ~ Tem 6, 2011

“CAZ KALPLİ İSTANBUL”
18. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ 1–19 TEMMUZ 2011

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 14. kez Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen 18. İstanbul Caz Festivali, 1–19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

KALBİ CAZ İLE ÇARPAN BİR POPSTAR:
DÜNYACA ÜNLÜ PİYANİST VE VOKALİST JAMIE CULLUM UZUN BİR ARADAN SONRA YENİDEN İSTANBUL CAZ FESTİVALİ’NDE

Caz standartlarını, melodik pop ve rock’la buluşturan, İngiltere’nin en başarılı caz müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen piyanist ve vokalist Jamie Cullum, Raymond Weil sponsorluğunda 6 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00’da festivalin yeni mekânlarından santralistanbul Kıyı Amfi’de yeniden İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

Swing caz standartları ile modern pop ve rock soundunu ustaca bir araya getirerek kendi orijinal tarzını yaratan Jamie Cullum, bir Grammy ve iki Golden Globe ödülünün yanı sıra birçok kez Brit Ödülleri’ne de aday gösterildi. Şarkıcı ve söz yazarı Cullum’un, Pointless Nostalgic, Twentysomething, Catching Tales ve The Pursuit adlı albümleri dünya çapında 5 milyon kopyadan fazla sattı. Herbie Hancock’tan Christina Aguilera’ya birçok büyük sanatçıyla birlikte çalışan sanatçı, Bridget Jones’un Günlüğü ve Clint Eastwood’un filmleri için bestelediği parçalarla da tanınıyor. Üniversitede okuduğu yıllarda barlarda, otellerde ve yolcu gemilerinde piyano çalarak ve şarkı söyleyerek çalışmaya başlayan Cullum, enerjik performansıyla caz ekseninde gezinen bir “pop star” olarak kabul ediliyor. Daha önce 2005 yılında 12. Uluslararası İstanbul Caz Festivali’nin de konuğu olan ve büyük ilgi gören Cullum, özgün vokal tarzı, modern piyano tınıları ve caza farklı yaklaşımıyla müzikseverlere keyifle izlenecek bir konser sunacak.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT