İstanbul Caz Festivali / The Duwala Malambo Project

Tarihler: 11 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 11 Temmuz 2011 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Arkeoloji Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 90.00 TL - 2. Kategori - 67.50 TL - 3. Kategori - 45.00 TL - 4. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İKSV

Adres: Osman Hamdi Bey Yokuşu Gülhane Sultanahmet İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00 - iksv

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2011 ~ Tem 11, 2011

“CAZ KALPLİ İSTANBUL”
18. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ 1–19 TEMMUZ 2011

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 14. kez Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen 18. İstanbul Caz Festivali, 1–19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

KUŞAĞININ EN İYİ BAS VİRTÜÖZLERİNDEN RICHARD BONA VE ŞARKICI, BESTECİ VE GİTARİST RAUL MIDON’DAN FESTİVALE ÖZEL BİR PROJE: “THE DUWALA MALAMBO PROJECT”

Birbirinden yetenekli iki müzisyen, Raul Midón ve Richard Bona, Afrika’dan Arjantin’e uzanan “The Duwala Malambo Project” ile 11 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.00’de, Arkeoloji Müzesi’nin bahçesinde kaçırılmayacak bir konser verecek.

Kuşağının en iyi bas virtüözlerinden biri kabul edilen Richard Bona ile Grammy ödüllü prodüktör Arif Mardin’in keşfi, şarkıcı, besteci ve gitarist Raul Midón, “The Duwala Malambo Project” başlıklı gecede gitar ve vokal doğaçlamalarıyla izleyicilere soul, pop, caz, folk, Afrika ve Latin müziklerinin enerjik bir karışımını sunacak.

Kamerun kökenli dünyaca ünlü bas sanatçısı Richard Bona, Manu Dibango, Salif Keita, Harry Belafonte, Randy Becker, Mike Stern ve Steve Gadd gibi önemli sanatçılarla çalıştı. İlk albümü Scenes of My Life ile birlikte toplam 5 stüdyo kaydı bulunan sanatçı, son albümü Tiki’de John Legend ile "Please Don`t Stop" şarkısını seslendirdi ve müzik listelerinde uzun süre üst sıralarda yer aldı. Richard Bona, aynı anda hem bas gitar çaldığı hem de vokal yaptığı konserlerinde ritim ve melodiyi ustalıkla buluşturuyor; performanslarında, bir yandan bas gitara hükmederken bir yandan da etkili vokaliyle izleyenleri büyülüyor.

Soul dünyasının vazgeçilmezlerinden Raul Midón, güçlü sesi ve keyifli şarkıları ile popüler müzikte de sivrilmiş bir şarkıcı ve söz yazarı. Vokalini akustik gitarıyla tamamlayan Midón’un sesinde caz, blues, folk ve R&B türlerinin etkileri hissediliyor. Kendine has sesi, içten ve şiirsel şarkı sözleri, karmaşık caz armonileri ve akustik gitardaki ustalığı ile “kendi başına bir orkestra” olarak nitelenen Midón, State of Mind albümüyle ülkemizde de çok seviliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT