İstanbul, D.O.N.S. ve Terri B İçin Bekliyor!

Tarihler: 05 Mart 2010 Cuma ~ 05 Mart 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Club360

Nereden Alınır: www.360istanbul.com

Adres: İstiklal Caddesi İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2010 ~ Mar 5, 2010
Dünyaca ünlü DJ D.O.N.S., house müziğinin sevilen sesi Terri B ile İstanbul’a geliyor. "You Use to Hold Me" parçası ile büyük beğeni toplayan ikili, 5 Mart Cuma gecesi Club360’da performans sergilemek için hazırlanıyor. D.O.N.S. ve Terri B ile unutulmaz bir gece için müzikseverler heyecanla bekliyor.

Almanya doğumlu DJ ve prodüktör D.O.N.S., modern dans müziğinde yaratıcı, farklı ve heyecan verici bir müzik adamı olarak konumlandırılıyor. Solo çalışmaları, remixleri ve birçok sanatçı ile yaptığı ortak çalışmalar D.O.N.S.’u dans pistlerinin vazgeçilmez DJ’i yapıyor. D.O.N.S., son zamanlarda House müziğin en sevilen vokallerinden Terri B ile gerçekleştirdiği performanslarda büyük beğeni topluyor. Şimdi ise D.O.N.S. ve Terri B Club360’da kaliteli müzik dinlemeyi seven hayranları ile buluşuyor.

Başarılı remixlere imza atan D.O.N.S.’un pek çok parçası dünya listelerine girdi. D.O.N.S.’un Gloria Gaynor ile ‘Supernatural Love’ çalışması ve ‘Somebody Else Guy featuring Jocelyn Brown’ single’ı da uluslararası arenada büyük beğeni topladı.

D.O.N.S. sevilen bir house müziği prodüktörü olarak remixleri ile Bob Sinclar, Dirty South, Roger Sanchez gibi dünyaca ünlü DJ’ler tarafından da beğeniyle takip edildi. Dünyanın pek çok ülkesinde sergilediği performanslar ile uluslararası basında adından sıkça söz ettirdi. Sesiyle ruhu ateşleyen Terri B ile yaptığı çalışmalarla da büyük beğeni topladı. D.O.N.S. ve Terri B’nin birlikte yaptıkları "You Use to Hold Me" parçası dünyanın en iyi kulüplerinde sürekli dinlendi. D.O.N.S.’un başarılı remixleri ve Terri B’nin izleyenleri büyüleyen sesi ile unutulmaz performanslar sergilediler.

Siz de D.O.N.S. ve Terri B’nin Club360’daki muhteşem performansı ile güzel bir partiyi kaçırmak istemiyorsanız hemen yerinizi ayırtın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT