İstanbul da Pazar Konserleri

İstanbul da Pazar Konserleri

Tarihler: 23 Ekim 2016 Pazar ~ 23 Ekim 2016 Pazar 23 Ekim 2016 14:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 53.50 TL 2. Kategori - 38.50 TL 3. Kategori - 28.50 TL 60 yaş üstü bilet - 13.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2016 ~ Eki 23, 2016
Bir konser geleneğini tekrar yaşatmaya başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Pazar Konserleri” başlığı altında sanatseverleri ülkemizin önde gelen sanatçılarıyla buluşturuyor. Gündüz gerçekleşen konserlerin bu ayki ikinci konuğu Kamuran Akkor.

Kamuran Akkor
Yıllarca şarkılarıyla hayatımıza renk kattı. “Aşk eski bir yalan” ve “Bal Arısı” ile profesyonel hayata merhaba dedi. O kadar beğenildi ki hemen yeni şarkılar yapmak üzere stüdyoya girdi ve dönemin en çok dinlenen şarkısı “Reyhan” ile "Altın Plak" aldı. Başarılar yeterli değildi ve durmadan yeni şarkıları hızla müzikseverlerle buluşturuyordu. Orhan Gencebay’ın şarkısı “Bir teselli ver” ile ilk “Altın Taç” ödülüne layık görüldü. 

Klasik Türk Sanat Müziği okumaya karar vererek İstanbul Belediye Konservatuarı’na girmiştir. “Mavi boncuk”, “Sev yeter”, “Anadan ayrı” ve pek çok akılda kalan şarkılarıyla günümüze kadar başarıyla geldi. Türk Sanat Müziği assolisti olarak müzik kariyerine devam eden Akkor, 2002 yılında kendi ismiyle Türk Sanat Müziği Korosu kurdu ve uzun yıllar konser, televizyon ve radyo programlarına katıldı. Henüz yayınlanmamış 10 tane bestesi olan sanatçı bunları konserlerinde seslendiriyor. 

2015 yılı Ocak ayında yepyeni bir projeye başlayan Kâmuran Akkor ortak olarak kurduğu sanat merkezininde (KATS Sahne) şimdi de daha önce deneyimlemediği yepyeni bir sürprizle Tiyatro Şenay’ın yeni oyunu “Kader Arkadaşım” ile tiyatroseverlere merhaba diyor.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT