İstanbul Klarnet Korosu, Klarnetler Bulusuyor II, Solist Hüsnü Şenlendirici (Klarnet)

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Aralık 2010 Salı - Saat: 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori: 39,50 TL - 2. Kategori: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Haldun Taner Sok. No:11 Caddebostan İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0216 495 82 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Ara 7, 2010

“İSTANBUL KLARNET KOROSU BU KEZ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ ile AYNI SAHNEYİ PAYLAŞIYOR”

Genç klarnet sanatçılarından oluşan İstanbul Klarnet Korosu, 07 Aralık 2010 Salı akşamı sahne alacakları Caddebostan Kültür Merkezi`nde, Roman ve Balkan müziğinde ustalaşmış Türk klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ile birlikte kulaklarınızın pasını silecek.

2009 yılında müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan, Klasik Batı Müziği eğitimi almış genç klarnet sanatçılarından oluşan İstanbul Klarnet Korosu yeni konserleri ile yine dikkatleri üzerlerine çekecek. Daha önce gerçekleştirdikleri konserlerde, klasik müzik eserlerine getirdikleri benzersiz yorumlarla ve farklı müzik türlerinden eserleri yeniden yorumlamalarıyla büyük ilgi gören koro, bu kez ilk defa Roman ve Balkan müziğinde ustalaşmış Türk klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici`yle birlikte ve alışılmışın dışında bir programla dinleyiciyle buluşacak.

07 Aralık 2010 Salı akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde, başarılı orkestra şefi Serdar Yalçın yönetiminde gerçekleşecek konserde genç klarnet sanatçıları, repertuarlarından sahne akışına kadar izleyiciye coşku dolu anlar yaşatacak.

Klasik müzik kültürünün ülkemizde yaygınlaşması ve genç klarnet sanatçılarını geliştirmek amacıyla Gürhan Eteke’nin kurduğu, Türkiye’nin ilk nefesli enstrüman derneği olan İstanbul Klarnet Derneği tarafından desteklenen İstanbul Klarnet Korosu’nun, 07 Aralık 2010, Salı akşamı saat 20:30’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konserinin biletlerini, Biletix’ten ve CKM gişelerinden temin edilebilirsiniz.

İlk kez Hüsnü Şenlendirici ile aynı sahneyi paylaşacak olan İstanbul Klarnet Korosu’nun, çok eğlenceli bir repertuarı seslendireceği bu sıradışı konserini kaçırmayın.

İstanbul Klarnet Korosu Hakkında: İstanbul Klarnet Korosu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda, öğretim görevlisi olarak klarnet, oda müziği ve orkestra repertuarı dersleri vermekte olan klarnet sanatçısı Gürhan Eteke tarafından 2009 yılının Ocak ayında kuruldu. Filarmonia İstanbul ve Akbank Oda Orkestrası’nda klarnet grup şefi olarak görev yapan Eteke’nin, sanat yönetmenliğini de üstlendiği İstanbul Klarnet Korosu; özenle hazırlanan rengârenk konser programı ve genç ekibin sergilediği keyifli sahne performansıyla müzikseverlerden büyük beğeni topluyor. Dinamik kadrosuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanan topluluk, Türkiye’deki ilk klarnet korosu olmasının yanı sıra eşsiz repertuarıyla ve yurtdışındaki en iyi örnekleriyle yarışır müzikalitesiyle de ilgi çekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT