İstanbul Klarnet Korosu

İstanbul Klarnet Korosu

Tarihler: 13 Haziran 2018 Çarşamba ~ 13 Haziran 2018 Çarşamba 20:30

Yer: Moda Sahnesi

Ücret: Tam: 50 TL Öğrenci: 35 TL

Nereden Alınır: https://www.modasahnesi.com ve Mekan Gişe

Adres: Caferağa Mah., Halil Etham Sok No:34 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 58 01

Faks: 0216 330 58 02

Web: http://www.modasahnesi.com/

E Posta: bilgi@modasahnesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2018 ~ Haz 13, 2018

Genç klarnet sanatçılarından oluşan İstanbul Klarnet Korosu Ocak 2009’da müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Dinamik kadrosu ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan topluluk, ülkemizdeki ilk klarnet korosu olmasının yanı sıra eşsiz repertuarıyla da ilgi çekmiştir.

İstanbul Klarnet Derneği’nin desteği ile 2009-2010 konser sezonundan itibaren CKM’de gerçekleştirilen düzenli etkinliklerde, birbirinden renkli içeriklerle izleyicilere sunulan performanslarda ünlü orkestra şeflerinin yanı sıra uluslararası müzik dünyasında tanınmış solistlere de yer verilmiştir.

İş Sanat’ta Norveçli besteci Edvard Grieg’in ünlü sahne kantatı “Peer Gynt”, dünyada ilk kez bir klarnet korosu eşliğinde Şubat 2010’dan itibaren yedi kez sahnelenmiş,

Koro, yılın en iyi oda müziği topluluğu seçilerek Donizetti 2011 Klasik Müzik Ödülü’ne layık görülmüş, aynı yıl Bulgaristan’da gerçekleştirilen “ 4. Uluslarası Sliven Virtüözler Festivali Oda Müziği Yarışması”nda 1.’lik ödülü ve çeşitli mansiyonlar kazanmıştır. ClarinetFest 2013 kapsamında İtalya’nın Assisi kentinde “Teatro Comunale Metastasio”da gerçekleştirilen konserde tamamen çağdaş Türk bestecilerinin yapıtları seslendirilmiş. Ayrıca, festival kapsamında kurulan dünyanın en büyük klarnet korosu konserinde görev almıştır.

2013’de gerçekleştirilen 5. Uluslararası Sliven Virtüözler Festivali’nin kapanış konserini de gerçekleştiren koro, aynı yıl Bulgaristan müzisyenler birliğince verilen “Yüksek Müzik Kalitesi” diploması ile onurlandırılmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT