İstanbul Live'da Kırmızıyla Rock

Tarihler: 03 Şubat 2012 Cuma ~ 03 Şubat 2012 Cuma - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 15 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İstanbul Live

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No:17 Kat:3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0541 889 10 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2012 ~ Şub 3, 2012

Türkiye’nin, tamamı kadınlardan oluşan tek rock grubu KIRMIZI; 3 Şubat 2012, Cuma akşamı, bir türe bağlı kalmadan oluşturduğu özgün müziği ile iç isyanını Istanbul Live dinleyicileriyle paylaşacak!

İdil Çağatay (vokal), Aslı Polat (davul), Ecem Otgucuoğlu (basgitar) ve Saba Arat’tan (elektrogitar) oluşan KIRMIZI; 2010 yılında ilk maxi single çalışmasını yayınlarken, aynı yıl Ozzy Osbourne’un kişisel tercihi ile Turkcell Kuruçeşme Arena konserine ön grup olarak seçildi. 2011’de “Türkiye’nin ilk kadın rock grubu albümü” olan “İsyan”ı piyasaya sunan KIRMIZI, albümün ilk videosunu Hayko Cepkin ile seslendirilen “Çekilin Başımdan” şarkısına çekti. Hollanda’da gerçekleşen, Avrupa’nın büyük kültür festivallerinden “Festival Mundial”de Türkiye’yi temsil eden grubun albümü Amerika ve İngiltere radyolarında yayına alındı.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. Istanbul Live’da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir “Lounge Bar” açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu “Lounge Bar”da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

www.istanbulliveperformance.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT