İstanbul Resitalleri - Chu-Fang Huang

Tarihler: 18 Haziran 2009 Perşembe ~ 18 Haziran 2009 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Mustafa Kemal Merkezi (Atilla İlhan Salonu)

Ücret: 100,00 YTL - 80,00 YTL - 60,00 YTL - 50,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve MKM Gişe

Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8 Akatlar Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 24 56 - MKM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2009 ~ Haz 18, 2009
CHU-FANG HUANG
İstanbul Resitalleri 18 HAZİRAN 2009 PERŞEMBE 20:00 MKM

2005 Cleveland Uluslararası Piyano Yarışması büyük ödülü`nün sahibi, Çinli piyanist Chu-Fang Huang`ın yıldızı başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere verdiği konserlerle gün geçtikçe artan şekilde parlıyor. Cleveland Büyük Ödülü`nün yanısıra "Paul A. Fish Memorial Prize", "Slomovic Orchestra Soloist Prize", "Embassy Series Prize", "Lied Center of Kansas Prize", "Mortimer Levitt Piano Chair of YCA", ve "Mortimer Levitt Career Development Award for Women Artists" de bu çok başarılı piyanistin ödül ve ünvanları arasında.

Huang, Amerika`da Lincoln Center - Alice Tully Hall, Kennedy Center, Carnegie (Zankel) Hall, Carnegie (Weill) Hall, Hollanda`da Amsterdam Concertgebauw Avustralya`da Sydney Opera House, Çin`de Pekin Zhong-shang Concert Hall ve Liao-ning Grand Opera House gibi yüksek prestijli salonlarda sahneye çıktı, resitaller verdi, "Honest Brook Music Festival", "Bard (New York) Music Festival", "Klavier Festival (Almanya) gibi önemli festivallere katıldı.

Solist olarak çaldığı orkestralar arasında Amerika`da Cleveland Orchestra, the Fort Worth Symphony, Charleston Symphony, Hilton Head Symphony, Mid-Texas Symphony, Fort Collins Symphony ve Orange County Pacific Symphony, Kanada`da Victoria Symphony, Avustralya`da Sydney Symphony Orchestra ve Australian Chamber Orchestra, Çin`de Shen-Zhen Philharmonic ve Liao-ning Philharmonic var.
PIANO: STEINWAY & SONS CONCERT GRAND D

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT