İstanbul Resitalleri - Ophelie Gaillard

Tarihler: 13 Kasım 2008 Perşembe ~ 13 Kasım 2008 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Mustafa Kemal Merkezi (Atilla İlhan Salonu)

Ücret: 100,00 YTL - 80,00 YTL - 60,00 YTL - 50,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve MKM Gişe

Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8 Akatlar Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 24 56 - MKM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2008 ~ Kas 13, 2008
OPHELIE GAILLARD
İstanbul Resitalleri 13 KASIM 2008 PERŞEMBE 20:00 MKM

2003 yılında Fransız Klasik Müzik Ödülleri töreninde kazandığı "Yılın Enstrumantal Solisti" ünvanından sonra Ophelie Gaillard`ın Barok`tan Klasiğe, Romantik`ten Çağdaş müziğe eşit başarıyla hakimiyeti ile kazandığı ün geniş kitlelere yayıldı. Başlıcaları arasında Leipzig, J.S. Bach Uluslararası Çello Yarışması`nın da bulunduğu sayısız yarışma ve festivalde kazanmış olduğu birincilikler, Gaillard`a dünyanın en büyük konser salonları ve orkestralarıyla yıllar içinde gittikçe büyüyerek pekişen başarı serüveninin kapılarını açtı.

Bach Çello Süitlerinin iki ayrı albümde yayınlanan kayıtları dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Benjamin Britten`ın Çello sonatını piyanist Vanessa Wagner ile kaydettiği CD Diapason, Le Monde de la Musique, Répertoire, Scherzo, Goldberg, Crescendo gibi dünyanın belli başlı müzik yayınlarında çok çok olumlu eleştiriler aldı.

Ophelie Gaillard, Orchestre de Cannes- Provence- Alpes Côte d`Azur, Polish Radio Orchestra, Orchestre de Picardie, European Camerata, Orchestra Les Siècles, Franz Liszt Orchestra of Budapest, Japan Philarmonic Orchestra gibi büyük orkestralar eşliğinde solo konserler veriyor, Saint-Denis, Quimper, Messiaen at La Meige, Orangerie de Sceaux, Sablé-sur-Sarthe, Beaune, Evian, Montreux, Bach in Lausanne, October in Normandy, Reims Flâneries Musicales, Toroella de Montgri gibi festivallerde sahneye çıkıyor, Avrupa ülkelerinin yanısıra Japonya, Kore, Latin Amerika ve Orta Amerika`da resitaller veriyor, France Musique, BBC Radio 3, France 2, Mezzo ve Arte gibi radyo ve televizyon kanallarında kayıtları yayınlanıyor.

Ophélie Gaillard kendisine Fransa`nın en büyük bankalarından CIC tarafından emanet edilmiş bulunan Francesco Goffriller (1737) yapımı bir çello çalıyor.
P R O G R A M
Bach: 1 Numaralı Çello Süiti
Bach: 3 Numaralı Çello Süiti
ARA
Bach: 5 NumaralıÇello Süiti
ÇELLO: FRANCESCO GOFFRILLER, 1737

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT