İstanbul Trip

İstanbul Trip

Tarihler: 25 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 25 Mayıs 2019 Cumartesi 25 Mayıs 2019 22:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 56.00 TL Ayakta Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2019 ~ May 25, 2019
Türkçe rap sahnesinin temel taşlarından No1, Xir, Maestro, Heja, Şam, Ashoo ve DJ Sonat'ın beş yıldızlı rap kolektifi İstanbul Trip sevenleriyle buluşuyor.

Türkçe rap sahnesini seri üretim şarkı ve prodüksiyonlarla uzun süredir besleyen No1, Xir, Maestro, Heja, Şam, Ashoo ve DJ Sonat tarafından 2016’da kuruldu. Öncelik olarak “Toplumsal ve Sosyal Sorumluluklar” anlayışını benimsedi. Lafını sakınmayan, sert, vurucu ve hedefe yönelik şarkı sözleriyle benzerlerinden ayrıldı. Karaköy'ü merkezi belirleyen Istanbul Trip, 2016 yılının nisan ayında 10 şarkıdan oluşan ‘Karaköy Trap’ isimli albümünü yayımladı. ‘Sıfır Sıkıntı’ ve ‘Kural Ne 

Bilmiyorum’ teklileriyle rap sahnesindeki yerini daha da sağlamlaştıran Istanbul Trip, şu sıralar yeni albümü için beşinci viteste çalışmalara devam ediyor. Konserlerinde şarkılarının gücünü katlayan Istanbul Trip’le 25 Mayıs’ta Salon’da buluşuyoruz. Kim bilir, belki de yeni albümden yenileri de dinleme fırsatını yakalarız.

Türkçe rap’in aranan yedilisinden Mayıs ayına damgasını vuracak kalibrede bir rap gecesi.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez. - Sınırlı sayıda öğrenci biletleri sadece İKSV gişesinden öğrenci kimliği ibrazı ile satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT