İstanbul`un İncisi Büyükada`da Ramazan Boyunca Yaz Konserleri

Tarihler: 27 Ağustos 2011 Cumartesi ~ 27 Ağustos 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Büyükada Çınar Meydanı

Adres: Büyükada Çınar Meydanı Büyükada İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2011 ~ Ağu 27, 2011

İstanbul’un cennet köşelerinden birisi olan Büyükada, Ramazan ayı boyunca her hafta sonu farklı müzik türlerinden sevilen sanatçılara ev sahipliği yapacak.

6 Ağustos Melihat Gülses
13 Ağustos Yeni Türkü
21 Ağustos Taylan Erler Jazz Quartet
27 Ağustos Yırtık Uçurtma

Farklı semtlerinde sokak iftarları, konserler, panel, söyleşi ve kitap fuarı gibi kültürel, sanatsal ve eğlencelik etkinliklere sahne olan İstanbul, Ramazan coşkusunu adalara taşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Kültür A.Ş. işbirliğiyle gerçekleştirilen Büyükada Yaz Konserleri de Ramazan ayının alternatif etkinlikleri arasında yerini aldı.

Büyükada Yaz Konserleri kapsamında 6 Ağustos’ta Melihat Gülses sevenleri ile buluşacak. Türk Sanat Müziğimizin güçlü seslerinden Gülses, Büyükada’da dinleyenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti verecek. Büyükada’nın eşsiz güzelliğiyle buluşan konserlerde Gülses’in ardından 13 Ağustos’ta Yeni Türkü, 21 Ağustos’ta Jazz Quartet ve 27 Ağustos’ta Yırtık Uçurtma grubu sahne alacak. Konserler Büyükada Çınar Meydanı`nda saat 22.00`de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT