Istanbul x Berlin Ensemble @XJAZZ I

Istanbul x Berlin Ensemble @XJAZZ I

Tarihler: 17 Nisan 2016 Pazar ~ 17 Nisan 2016 Pazar 17 Nisan 2016 19:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Stüdyo

Ücret: Tam 60.00 TLÖğrenci 40.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2016 ~ Nis 17, 2016
Istanbul x Berlin Ensemble
İstanbul ve Berlin sahnede buluşuyor!

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin mekan sponsorluğunda, müzikal direktörlüğünü Sebastian Studnitzky'nin üstlendiği, Kabak & Lin Records ve XJAZZ direktörlüğünde hayata geçen, Berlin ve İstanbul arasındaki XJAZZ ortaklığının en önemli ürünlerinden birisi olan İstanbul x Berlin Ensemble iki ülkenin müziklerini tek bir projede bir araya getiriyor.  

Gelecekte bir çok farklı isimle karşınıza çıkacak olan İstanbul x Berlin Ensemble'ın ilk performansında Türkiye ve Almanya'dan birbirinden önemli sanatçılar sahnede birbirlerinin müziklerini yorumlayacak. 

Hüsnü Şenlendirici – Klarnet
Sebastian Studnizky – Piyano, Trompet
Paul Kleber – Kontrbas 
Cenk Erdoğan – Gitar, Perdesiz Gitar
Ediz Hafızoğlu - Bateri

XJAZZ Festivali, daha önce söz verdiği üzere 12-17 Nisan tarihleri arasında Ankara'da ve İstanbul'da gerçekleşiyor! 2015 Aralık'ında yapılan tanıtım etkinliklerinde ilgiyle karşılanan Festival, 2016 yılındaki ilk versiyonunda her iki şehrin en önemli konser mekanlarını yeni ve çağdaş müzikler ile bir araya getiriyor.

Kabak & Lin Records tarafından, Goethe-Institut İstanbul desteğiyle Istanbul'da, Not Under Command tarafından Goethe-Institut Ankara desteğiyle Ankara'da düzenlenen XJAZZ Festival, Berlin ve Türkiye müzik dünyası arasında düzenli olarak gerçekleşecek olan fikir alışverişlerinin başlangıcını temsil ediyor. Bununla birlikte Türkiye, Berlin'de düzenlenecek XJAZZ Festivali için ortak ülke statüsünde ve bu sebeple Mayıs ayındaki Festival'e Türkiye'den 20'nin üzerinde caz sanatçısı sahne alacak.

Her iki şehirden birçok sanatçının hali hazırda yakın ilişki içerisinde olması sebebiyle Istanbul ve Ankara'daki Festivallerin programı içerisinde yer alacak sanatçıların belirlenmesi pek de zor olmadı ve Festival’in henüz ilk yılı olmasına rağmen kuvvetli ve kaliteli bir program ortaya çıktı. 

Istanbul, Ankara ve ilerleyen yıllarda farklı sürpriz illerin kültür takvimine renk katmayı amaçlayan XJAZZ Festivali, aynı zamanda caz türüne olan ilgiyi kesişen müzik türleri aracılığıyla arttırmayı hedeflemektedir.

- Yerler numarasız oturmalıdır.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT