İstanbul Yardım Orkestrası - Gülsin

İstanbul Yardım Orkestrası - Gülsin

Tarihler: 07 Ocak 2018 Pazar ~ 07 Ocak 2018 Pazar 07 Ocak 2018 20:00

Yer: Fulya Sanat

Ücret: 1. Kategori - 75.00 TL 2. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hakkı Yeten Cad. No:10 Dikilitaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 215 60 37

Web: http://www.fulyasanat.org

E Posta: info@fulyasanat.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2018 ~ Oca 7, 2018
İstanbul Yardım Orkestrası, dünyaca ünlü virtüöz Gülsin Onay ile birlikte, Fulya Sanat Konser Salonu'ndaki  vereceği konserin gelirini Darüşşafakalı öğrencilere bağışlanıyor.

İstanbul Yardım Orkestrası, sezonun ikinci konseri  ile müzikseverlerle buluşuyor..

Şef: Hakkı Öztürk
Solist: Gülsin Onay / Piyano

İstanbul Yardım Orkestrası;

İstanbul Yardım Orkestrası, 2017 yılının Ocak ayında, İstanbul'daki en tecrübeli orkestra sanatçıları ile birlikte, gönüllü olarak kurulmuş bir orkestradır..

Orkestramız, birbirini tanıyan, uzun zamandır birlikte büyük işler başarmış sanatçılardan oluşan, aynı zamanda büyük istek ve arzuyla, yardım için sahnede olan, zamanla ülkenin yardım eksiklerinin bir kısmını karşılıyor olmak gibi büyük hedefleri olan bir orkestradır.

"İstanbul Yardım Orkestrası" aynı zamanda Türkiye'de ilk defa yardım için kurulan bir orkestra olmanın haklı gururunu taşırken, önümüzdeki konser sezonunda da bir çok projeye imza atacaktır.

Amacımız, yardıma ihtiyacı olan canlıların varlıklarını sürdürebilmesi için yanında olmak, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin bu ülkede çoğalmasını sağlamak için, örnek olabilmektir.

Yardıma ihtiyacı olan her canlı için, bizler her zaman sanatımızla burada olacağız.

Darrüşşafaka Eğitim Kurumları;

Türkiye'nin en saygın ve en iyi eğitim kurumları arasında yer alan Darüşşafaka Eğitim Kurumları, kurulduğu günden bu yana babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ve yetenekli ilköğretim üçüncü sınıf öğrencileri arasında yapılan sınavla öğrenci kabul etmektedir. Zihinsel yeteneğin ve yaratıcı düşünme yeteneğinin değerlendirildiği bu sınavla okula alınan öğrencilere, "eğitimde fırsat eşitliği" misyonundan hareketle birçok olanak sağlanmakta. Darüşşafaka'da, öğrencilere iyi bir öğrenim vermenin yanı sıra, onları hayata hazırlamak ve kültürel yönden zengin kılmak amacıyla sosyal etkinliklere de önem verilmekte; yaşamlarının her alanında fark yaratan gençler yetiştirilmesi hedeflenmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT