İstinyePark Summer Tunes - Jozi Levi Brazil Project

Tarihler: 26 Haziran 2014 Perşembe ~ 26 Haziran 2014 Perşembe 26 Haziran Saat: 19.30/23.00

Yer: İstinyePark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2014 ~ Haz 26, 2014

‘İstinyePark Summer Tunes’ yaz akşamlarını iyi müzikle doldurmaya devam ediyor.

Açıkhavada müzik keyfi yaşatacak konser dizisinin son performansında, Jozi Levi Brazil Project, 26 Haziran’da müzik severlerle İstinyePark’ta bir araya gelecek. Yazı iyi müzikle karşılamak isteyenler, Haziran ayı boyunca her Perşembe akşamı İstinyePark’ta buluşuyor!

İstinyePark, misafirlerine sunduğu birbirinden güzel konserlere devam ediyor. Geçen sene İstanbul’un Eylül akşamlarını açık havada müzik keyfiyle daha da güzelleştiren ‘İstinyePark Tunes of September’ın ardından, bu kez ‘İstinyePark Summer Tunes’, birbirinden başarılı müzisyen ve grupları İstinyePark’ta bir araya getiriyor.

Haziran ayı boyunca her Perşembe gerçekleşen ‘İstinyePark Summer Tunes’ kapsamında, 26 Haziran Perşembe günkü son konserde; samba, pagode gibi Brezilya müziğinin en güzel örneklerini sunan Jozi Levi Brazil Project, kıpır kıpır bir yaz akşamının coşkusunu yaşamak isteyenlerle buluşacak.

Her Perşembe, haftasonu coşkusu yaşamak isteyenler İstinyePark’ta!

Dünyaca ünlü şanatçıların performansları eşliğinde açıkhavada müzik dinleyerek haftasonu coşkusu yaşayacağınız; neşeli, rahat ve eğlenceli vakit geçireceğiniz Summer Tunes için İstinyePark’ın Facebook sayfası üzerinden yapılacak yarışmaları kazanan şanslı ziyaretçileri, konser günü İstinyePark’ta sürprizler bekliyor olacak. Yazın enerjisini ve sıcaklığını daha da güçlü hissedeceğiniz müzik performanslarıyla her Perşembe İstinyePark Markalar Sokağı’nda müzik severlerle buluşan Summer Tunes konserleri, Türkiye’nin ve dünyanın ünlü yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor.

?

www.facebook.com/istinyepark
www.summer-tunes.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT